Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Sporta Avīze + apliecina cilvēku gatavību internetā maksāt par saturu

Sportacentrs

Portālā Sportacentrs.com izveidotās maksas sadaļas Sporta Avīze+ lielā aktivitāte jau pirmajās divās darbības nedēļās apliecina, ka specifiskajā Latvijas mediju vidē var ne tikai pastāvēt, bet arī sekmīgi attīstīties drukāto mediju un interneta projektu sadarbības biznesa modeļi.

Sporta Avīze+ ir drukātā iknedēļas žurnāla Sporta Avīze interneta pielikums - vietne, kurā profesionālu žurnālistu kopa diendienā sniedz informāciju un savu skatījumu par Latvijas sporta aktualitātēm. Sporta Avīze+ raksti, fotogalerijas un videomateriāli tiek ievietoti starp jaunumiem Latvijas lielākā nozares portāla Sportacentrs.com ziņu lentā. Tiek prognozēts, ka līdz mēneša beigām Sporta Avīze+ abonentu skaita ziņā pietuvosies Sporta Avīzes drukātās versijas abonentu skaitam.

"Sporta Avīze+ lieliski papildina mūsu saturu, jo pieredzējušie žurnālisti nodrošina analītisko dimensiju daudz augstākā līmenī, nekā tas bija iespējams ar līdzšinējiem resursiem," stāsta Sportacentrs.com galvenais redaktors Ingmārs Jurisons.

„Sporta Avīzes”vadītājs Ēriks Strauss atzīst, ka jaunais projekts ir interesants izaicinājums: „Protams, jāpielāgojas interneta vides specifikai - informācija jāpasniedz īsākā un koncentrētākā veidā, netiek piedotas pat vismazākās kļūdas, jo acīgo lasītāju komentāru sadaļā netrūkst. Šobrīd vēl strādājam pie „Sporta Avīze +” satura koncepcijas, gādājot par to, lai piedāvājums atbilstu pieprasījumam. Piemēram, cenšamies neaizmirst arī par iespēju izmantot video formātu – sarunas ar Viesturu Koziolu un Sandi Ozoliņu izraisīja ļoti lielu sporta draugu interesi. Tāpat augsta atsaucība vērojama sadaļā, kur lasītājiem iespējams uzdot sevi interesējošos jautājumus.”

„Satura veidošanu gan drukātajai, gan interneta videi iepriekš Latvijā ir apguvuši vairāki mediju uzņēmumi, taču to pārvērst veiksmīgā biznesa modelī līdz šim, šķiet, nav izdevies nevienam. Sporta Avīze+ projekts var kļūt par sava veida ceļa rādītāju visai drukāto mediju nozarei Latvijā. Sporta Avīze+ satura iekļaušana Sportacentrs.com apritē nodrošina tiešās mērķa auditorijas nepārtrauktu uzmanību. Mūsu uzdevums - izmantot šo iespēju un panākt, lai agrāk vai vēlāk katrs internetu lietojošais sporta fans Latvijā būtu pārliecinājies par priekšrocībām, kuras iegūst Sporta Avīze+ abonents," stāsta SIA Mediju Nams valdes priekšsēdētājs Armands Puče.

Līdz šim Latvijā sporta analītiskā žurnālistika ikdienā nebija pieejama, tādēļ abu mediju sadarbība aizpildījusi brīvu nišu. Lietotāji to novērtē, sūtot maksas SMS, un atsaucība ir krietni lielāka nekā bija plānota.

„Pirmajās divās dienās reakcija uz maksas sadaļas ieviešanu bija ļoti vētraina,” atceras Sportacentrs.com vadītājs Kristaps Zālītis. „Tomēr ātri vien cilvēki saprata, ka Sportacentrs.com arvien ir un būs bezmaksas portāls, vien esam raduši iespēju pievienot analītiskās žurnālistikas sadaļu. Prieks, ka izdevies īstenot vēl vienu projektu, kurā mūsu tehnisko risinājumu izmanto sadarbības partneri. Rudenī šādu sadarbību uzsākām ar BK „Ventspils” un viņu mājaslapas apmeklējums pieauga vairākus desmitus reižu, tagad mūsu kontā ir vēl viens veiksmes stāsts.”

1 2 42 komentāri

 +34 [+] [-]

, 2010-01-20 14:44, pirms 15 gadiem
Jā, jā, slēptā reklāma ar domu piesaistīt jaunus klientus!

 +10 [+] [-]

, 2010-01-20 14:45, pirms 15 gadiem
Tik nesapriecājās par daudz. SA+ ir vēl gana kur pielikt. Savādak tik pat strauji var pienakt brīdis kad maksas apsīks.

Paldies Kristapam par operatīvu un man patīkamu vakardienas problēmiņas atrisinājumu!

 +14 [+] [-]

, 2010-01-20 14:46, pirms 15 gadiem
Sākums godīgi sakot likās ļoti daudzsološs..,
..bet šobrīd daži "profesionāļu viedokļi" šķiet sadaļā tiek ievietoti tikai lai aizpildītu vietu un attiecīgā kvalitātē (kkādi samurgojumi)..

..bet ideja ir laba, visticamāk turpināšu abonēt, jo nav nemaz tik dārgi, bet ceru arī, ka autori kritiski paskatīsies uz sevi, un turpmāk varēšu lasīt sakarīgus viedokļus un analīzes par sportā notiekošo...

 +58 [+] [-]

, 2010-01-20 14:46, pirms 15 gadiem
Brinums, ka sis raksts ir par velti

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 14:47, pirms 15 gadiem
Nopirku to abonementu.Īstenībā,jau nav tik traki tie 50 sant. nedēļā.Un tur vismaz nav bimbambolu,leeroy u.t.t.Ir normāli cilvēki,ar viedokļiem kurus viņi var pamatot.

 +20 [+] [-]

, 2010-01-20 14:48, pirms 15 gadiem
Jā, Padies Kristapam par atsaucību!

Manuprāt par agru vēl teikt, ka pāršķirta jauna lappuse žurnālistikā - pieļauju, ka daļa maksātāju ir to darījuši ziņkārības pēc.

     [+] [-]

, 2010-01-20 14:55, pirms 15 gadiem
interesanti ko reklaamisti par to saka,jo vinu reklaamu redz tik shaurs lasiitaaju loks.vai arii sportacentraa un sporta aviizee vienaadas reklaamas?

 +11 [+] [-]

, 2010-01-20 14:58, pirms 15 gadiem
bez pučes un matuļa varetu aizmirst

     [+] [-]

, 2010-01-20 15:02, pirms 15 gadiem
vēl ne reizi neesmu maksājis... bet interese pieaug...

     [+] [-]

, 2010-01-20 15:03, pirms 15 gadiem
Ziniet, nemurgojumu veči, man labāk patīk lasīt rakstus, kuri nav izzīsti no statistikas.

  +6 [+] [-]

, 2010-01-20 15:07, pirms 15 gadiem
:-) es šodien nopirkšu Sporta Avīzi. Ja tajā akal būs tikpat daudz par neliederīgo basketbolu, tad tā varētu būt mana pēdējā reize. Regulāri pērku Sporta Avīzi, bet ar katru reizi izlasu to ar vien mazāk un mazāk jo ir mazāk saistošas interesantas lasāmvielas

 +17 [+] [-]

, 2010-01-20 15:10, pirms 15 gadiem
bez Matula, Puces un pa retam Kreipana, tas SA+ tads sudins uz kocina vien butu

  +4 [+] [-]

, 2010-01-20 15:12, pirms 15 gadiem
Esmu apmierināts ar SA+ saturu.

Viens, subjektīvs, varbūt pārdomu vērts, ieteikums SC un SA+ veidotājiem:
Automātiska abonēšanas pagarināšana ir laba lieta, bet... Varbūt apsveriet iespēju lietotāju brīdināt par automātisko abonēšanas turpinājumu kādas 24h iepriekš? Varbūt, ne vienmēr, bet pie pirmās automātiskās pagarināšanas reizes gan varētu.

Otra lieta, būtu tikai logiski, ja tiktu izveidota iespēja abonēt SA+ arī uz ilgāku laika periodu, uz kuru, attiecīgi, būtu piemērotas atlaides. Piemeram, uz mēnesi par 1,50LVL, u.tml.

Trešais. Paredzu gan, ka šis jau ir projekta stadijā. Citi maksājumu veidi - PayPal (galvenokārt, ārvalstīs esošajiem sporta līdzjutējiem), Hanzanet, First Data karšu maksājumi, u.tml. Kas, savukārt, ir ar jūtami mazākām komisijas maksām, reazultātā, dodot iespēju pazemināt galējo pakalpojuma maksu, taja pat laikā - gūstot lielāku peļņu no katra maksājuma.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 15:17, pirms 15 gadiem
Ir forši. Daudz sakarīgi komentāri, jo pokemoni par laimi nevar atļauties maksat. Nav nejēdzīgas sportistu apdi.šanas utt. Man patīk

  +9 [+] [-]

, 2010-01-20 15:21, pirms 15 gadiem
Lielākie nopelni SC cilvēkiem - gan par risinājumu, gan par jau gatavo klientu bāzi.
Ja SA nāktos taisīt portālu tukšā vietā, tad pat ar visekskluzīvākajiem rakstiem vēl ilgi nevarētu runāt par panākumiem ..

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 15:29, pirms 15 gadiem
turpiniet domāt par saturu. sākums bija ļoti labs - vēlāk parādījās pāris ūdens gabali. Ja būs saturs - būs abonenti.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-20 15:29, pirms 15 gadiem
Skaitļus studijā! Kamēr nezinu cik tad ir tā "lielā aktivitāte" šitas raksts izklausās pēc tukšas d*ršanas ar cerību pierunāt vēl kādu nopirkt maksas rakstiņus

  -1 [+] [-]

, 2010-01-20 15:30, pirms 15 gadiem
labak kads no Jusejiem butu paskaidrojis kapec sc.com klust arvien pasivaks un reali zinu klust arvien mazak?!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 15:32, pirms 15 gadiem
neredzams rakstīja: :-) es šodien nopirkšu Sporta Avīzi. Ja tajā akal būs tikpat daudz par neliederīgo basketbolu, tad tā varētu būt mana pēdējā reize. Regulāri pērku Sporta Avīzi, bet ar katru reizi izlasu to ar vien mazāk un mazāk jo ir mazāk saistošas interesantas lasāmvielas
Uzreiz saku - neperc ! Ta vien liekas, ka visiem Matuli un Jursoni uzsvaru liek uz SA+ / Sis nedelas avize ir intervija ar Kalviti, 2 lpp ar Kuldu (Kreipans vinu interveja, jo Matulis laikam bija paalii, ka pat nejedza Kalviti viens nointervet), no basisa ir intervija ar Bagatski ari uz 2.lpp, Neripu un Cuksti un kkas par izlozi. Principa viss. Vairak nekas tads ieveribas cienigs nebija... Isteniba sad tad besi SA, jo ja ir kads normals raksts par basiti vai hokeju, tad tiek liktas divdomigas frazi. Piemeram, raksts par Jasinu, raksta viens teikums - Vina peripetijas Otava bija legendaras. Un? Kadas peripetijas? Ta vien liekas, ja autori visu zin, tad ari lasitajiem viss jazin !

  +2 [+] [-]

, 2010-01-20 15:39, pirms 15 gadiem
es bi gribētu ar sms abonēt arī SA(drukas versiju pdf), man vienmēr mobilajā kaudze naudas mētājas kuru nevar nekur "iebāzt", vienu brīdi ap sotaku sakŗajies bija, nācās visādas maksas sms sūtīt lai tiktu vaļā no tā sloga

     [+] [-]

, 2010-01-20 16:03, pirms 15 gadiem
Šķiet, ka es būtu gatavs maksāt tikai par video intervijām, ja man jāizvēlas abonēt SA vai SA+ tad izvēlos pirmo, tomēr žurnāls ir kaut kas paliekošs!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 16:13, pirms 15 gadiem
janchel rakstīja: Šķiet, ka es būtu gatavs maksāt tikai par video intervijām, ja man jāizvēlas abonēt SA vai SA+ tad izvēlos pirmo, tomēr žurnāls ir kaut kas paliekošs!!!
abone SA+ un rakstus izprinte, ari tad bus kkas paliekos

     [+] [-]

, 2010-01-20 16:33, pirms 15 gadiem
"pieredzējušie žurnālisti nodrošina analītisko dimensiju daudz augstākā līmenī, nekā tas bija iespējams ar līdzšinējiem resursiem".. ui ku gudri teksti.. es kā cilvēks no laukiem nemaz nesaprotu kas ar to domāts...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 16:34, pirms 15 gadiem
bukka rakstīja: interesanti ko reklaamisti par to saka,jo vinu reklaamu redz tik shaurs lasiitaaju loks.vai arii sportacentraa un sporta aviizee vienaadas reklaamas?
stulbenis. ja neesi tiktaal aizdomaajies, tad pateikshu priekshaa ka esports ir par briivu, jo ir daudz reklaamu, bet sa ir par maksu, jo tur reklaamu nav.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-20 16:40, pirms 15 gadiem
Skaitļu nav tātad leita neiet tik stabili kā gribētos. Labs nodoms bija naivo latvieti apspēlēt ar to, ka visi pasūta, tas ir kruti, tad jau man ar tā jādara

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:06, pirms 15 gadiem
Hej, SA+ lēmējvīri, ja vēlaties paplašināt lasītāju loku izmantojiet arī citus samaksas veidus. Ar sms man nav lemts jūs iepriecināt - vai nu maksājuma kartes vai bankas pārskaitījums.

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:14, pirms 15 gadiem
Šodien kā reizi beidzot pasūtīju nedēļas abonentu.

No sākuma bija diezgan liels besis, ka pēkšņi bezmaksas portālā kaut kas ir par maksu. Taču redzēju, ka maksas rakstiem varētu būt lielākā pievienotā vērtība. Analītiskos rakstus augsti vērtēju. Tādēļ arī nopirku.
Nedaudz esmu vīlies, ka sadaļā ir diezgan maz rakstu, un daži ir diezgan lieli savārstījumi. Bet nu paskatīšos kas nedēļas laikā nāks klāt.

Piekrītu ieteikumam ieviest garāku abonenta periodu un arī citus maksājumu veidus! Gan Jums būs daudz mazākas komisijas, gan mums būs lētākas cenas. Ir tak starpība vai atdod 40% mobilajam operatoram vai 3% bankai par kartes norēķiniem

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:24, pirms 15 gadiem
Neaizmirstiet, ka pamatu pamats vienalga ir un būs SA. Šis SA Nr. ir pieteikami labs, lai SA+ šonedēļ būtu tikai kā papildus info. Tiesa, SA+ ir mazāk lasāmi nejēdzīgi komentāri, kas noteikti ir bonuss...

  +4 [+] [-]

, 2010-01-20 17:30, pirms 15 gadiem
ka tad!!!, jau jau SA+ tik labu ietu, tad jau nevajedzetu sadu rakstu, jo visi ta pat jau aizrautigi lasitu to Es nelasu, mani draugi nelasa, es pat nevienu nezinu, kas vispar lasa SA+ un vel maksa par to (principa pec), iztieku ar sportacentru,delfi.lv(kreipans),tvnet.lv,diena.lv u.c.c.)

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:31, pirms 15 gadiem
he. radas tada doma
tie kas ir abonejusi sporta avizi var vnk palidzet citiem, kuri nespej abonet, vai nemak

Copy, Paste un foruma iekšā

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:34, pirms 15 gadiem
SA žurnālistu kopa tik tiešām papildina sportacentrs.com saturu, bet būsim godīgi SA saturu un sportacentrs.com īsti nevar salīdzināt. SA tomēr sniedz pilnīgāku info. Esmu diezgan regulārs pircējs, varu novērtēt.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-20 17:52, pirms 15 gadiem
Vispār tandēms veiksmīgs, labs saturs + operativitāte. Lai Jums izdodas SA un SA+!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-20 17:52, pirms 15 gadiem
Es personigi, pabiju seit pirmo un pedejo nedelu, it ipasi, kad sport ekspres izlasiju interviju ar S. Ozolinu.. tas pielika pedejo punktu manai velmei seit, ko lasit un vel maksat par to. Ja citos portalos, viena intervija par Sandi var vairak uzinat neka seit, visa vina dinamo spelesanas laika,tad rodas jautajums nah Jus esat vajadzigi

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:56, pirms 15 gadiem
izskatas pec reklamas, bet lai jau veicas, visu to labako...pats gan neabonesu, varbut kadreiz tala nakotne, pagaidam zel so 2Ls...nav to verts, tik daudz nav laika lai lasitu visu so blaki, pietiek ar bezmaksas info...bet nesaki nekad...varbut in future..
cenu gan vareja mazaku, kadus 30 sanjus nedelja..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri