Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Par Sportacentrs.com jaunajām rubrikām un ne tikai

Sportacentrs

Cenšoties mūsu lasītājiem radīt iespēju vairāk ietekmēt Sportacentrs.com un Sporta Avīze+ saturu, esam izveidojuši jaunas rubrikas – „Iesaki tēmu”, „Uzdod jautājumu” un „Runā, ka”.

”Runā, ka” rubrikā Sportacentrs.com lietotāji un autori var publicēt informāciju, par kuras patiesumu vēl nav pilnīga pārliecība. Lietotājiem ir iespēja balsot Ticu/Neticu un tādējādi veidot „Runā, ka” rubrikas rangu.

Līdzīga balsošana ar atbildēm Interesanti/Neinteresanti izveidota divās citās jaunajās rubrikās – „Iesaki tēmu” un „Uzdod jautājumu”. Ieraksti savu jautājumu un tā adresātu rubrikā „Uzdod jautājumu” un, ja vairums Sportacentrs.com lietotāju šo jautājumu atzīs par interesantu, tad Sportacentrs.com vai Sporta Avīze+ žurnālisti uzdos šo jautājumu adresātam un publicēs atbildi. Pēc līdzīga principa darbosies arī rubrika „Iesaki tēmu”. Par tām tēmām, kuras lietotāji iebalsos kā visinteresantākās, Sportacentrs.com vai Sporta Avīze+ žurnālisti lūkos sagatavot plašākus materiālus. Dažus pirmos ierakstus šajās rubrikās veicām paši, bet tālāk viss jau ir jūsu rokās.

Cits nozīmīgs jaunums Sportacentrs.com vidē patīkamās saziņas veicināšanai ir iespēja jebkuram lietotājam paziņot administratoriem par nepieklājīgiem komentāriem. Reģistrētie lietotāji pie katra komentāra šobrīd redz saiti „Ziņot”. To uzspiežot informāciju par jūsuprāt nepieņemamo komentāru saņems administratori.

Nesen esam ieviesuši iespēju Sporta Avīze+pakalpojumu apmaksāt ne tikai ar SMS, bet arī ar Paypal. Šī iespēja domāta galvenokārt ārzemēs dzīvojošajiem interesentiem.

Visbeidzot, Sportacentrs.com portāla pašā apakšā esam ievietojuši saiti Ierosinājumiem vai kļūdu paziņojumiem. Par tehniskām problēmām, ierosinājumiem satura uzlabošanai un jebko citu ziņojiet aizpildot šo anketu.

     [+] [-]

, 2010-02-19 20:24, pirms 14 gadiem
Nav slikti, būs jāpārbauda! Saite "Ziņot" gan īpaši labi nedarbojas.., vismaz vakar!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-19 20:41, pirms 14 gadiem
apsveicami, SC paliek arvien interaktīvāks

  +3 [+] [-]

, 2010-02-19 21:14, pirms 14 gadiem
Un izskatās ka būs arī kārtība, nevis kaut kādi bimbji un citi āksti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja