Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Lasi žurnāla "Sports" jūlija numuru internetā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ir iznācis jaunais žurnāla ‘’Sports’’ numurs, kas orientēts uz cilvēku, kas sporto pats, vai arī, kas šai nodarbei vēl jāpamudina. Kopumā jaunajā žurnāla numurā ir 43 raksti par dažādām tēmām.

Žurnāla jūnija numurā lasi:

- Nezināmais par šāgada Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādi... „Olimpiskā kustība ir kaut kas daudz plašāks par sportistiem, kas pelna naudu un par kuru miljoniem jūsmot mudina masu mediji. Tā vajadzīga tautai. Šī ir iespēja olimpiskajā kustībā iesaistīt pusaudžus, jauniešus,” norāda Latvijas Olimpiskās komitejas goda prezidents Vilnis Baltiņš.

- Kapelāns sportā... Intervija ar Manchester United kapelānu Džonu Boijersu.

- Sešas odziņas basketbola vasarā... Sešas puišu un meiteņu izlases Eiropas čempionātos.

- Nejauka bedre pēc spožas sezonas vai – pēc zoles nāk krišana... Latvijas pludmales volejbols pasaules čempionātā.

- Degošs prezidents bez naudas maisa... Kopš pavasara Latvijas Handbola federāciju vada Latvijas komercbanku asociācijas prezidents Mārtiņš Bičevskis.

- Cik smagas vai – gluži otrādi – vieglas Latvijas porta pedagoģijas akadēmijas durvis nākamajiem studentiem? Vērtē LSPA rektors Jānis Žīdens.

Žurnāls Sports kopš 2013. gada sākuma atkal ir pārdošanā un tas ir pieejams abonentiem, bet šobrīd žurnāla mājas lapā Sporto.lv ir iespējams bez maksas izlasīt visus žurnāla numurus. Tā pat žurnāla mājas lapas integrācijas rezultātā ar citu interneta portālu www.kursporto.lv, jebkurai sporta organizācijai ir iespēja piedalīties sporto.lv satura veidošanā. Sporta organizācijām ir iespēja bez maksas reģistrēties www.kursporto.lv un pievienot informāciju par sevi, foto un video galerijas, kā arī dažādas aktualitātes. Jaunākā pievienotā informācija parādās arī Sporto.lv mājas lapā. Ienāciet Sporto.lv un iepazīstiet Latvijas sportu labāk!