Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Snikum EČ paraiejādē labākais rezultāts brīvā stila sacensību kvalifikācijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Snikum EČ paraiejādē labākais rezultāts brīvā stila sacensību kvalifikācijā
Rihards Snikus. Foto: Latvijas Paralimpiskā komiteja

LETA. Latvijas sportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" ceturtdien Vācijā Eiropas čempionātā iejādē un paraiejādē brīvā stila sacensību kvalifikācijā sasniedza labāko rezultātu.

Snikus ar "King of the Dance" pirmajā grupā otrajā kvalifikācijas kārtā ieņēma otro vietu 14 sportistu konkurencē, sakrājot vērtējumu 77,583%.

Kopā ar rezultātu paraiejādē (75,250%) Snikus uzrādīja labāko rezultātu 76,417%.

Labāko rezultātu ceturtdien ar 78,250% sasniedza itāliete Sara Morganti, kura divu kvalifikācijas sacensību summā ar 72,688% sasniedza vien piekto labāko rezultātu.

Trešais ceturtdien (75,792%) bija Maikls Mērfijs ar zirgu "Cleverboy", arī divu kvalifikācijas sacensību summā ar 74,917% ieņemot trešo vietu.

Savukārt otro vietu divu sacensību summā ieguva otrdienas vicečempione paraiejādē vāciete Martina Bencingere ar zirgu "Nautika", kuras rezultāts pēc otrās un ceturtās vietas abu dienu sacensībās bija 75,083%.

Brīvā stila sacensību fināls notiks sestdien.

Jau ziņots, ka otrdien Snikus kļuva par Eiropas čempionu paraiejādē.

Eiropas čempionātā Herstelā no 5. līdz 10.septembrim sportisti sacenšas iejādes un paraiejādes disciplīnās.

Izmantotie resursi:
LETA