Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Kļaviņam personiskais rekords, Kantānei - 9.vieta

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kļaviņam personiskais rekords, Kantānei - 9.vieta
Edgars Kļaviņš
Foto: citadele.lv

Šodien Londonas paralimpiskajās spēlēs startēja vēl divi mūsu vieglatlēti. 200 m sprintā Edgars Kļaviņš uzstādīja personisko rekordu (24.35 sek.), bet Taiga Kantāne diska mešanā sasniedza 23.94 m. Finālam ne Kļaviņš, ne Kantāne nekvalificējās.

Lielvārdietis Edgars Kļaviņš, kuram starp visiem medicīniskās grupas T13 dalībniekiem bija pats sliktākais personiskais rekords (25.01 sek.), startēja otrajā skrējienā. Vienu no šī skrējiena dalībniekiem diskvalificēja, bet vēl viens finišēja pēc mūsu paralimpieša. Edgaram jauns personiskais rekords – 24.35 sek. Lai kvalificētos finālam, kā jau varēja paredzēt, ar to bija krietni par maz. Kopvērtējumā mūsu sportistam 18.vieta. Atgādināsim, ka tāllēkšanā Edgars Kļaviņš izcīnīja 13.vietu.

Atzīstami diska mešanā medicīniskās grupas F37 sacensībās startēja rīdziniece Taiga Kantāne. Savā pirmajā mēģinājumā disku viņa raidīja 23.84 m attālumā, otrajā piegājienā savu rezultātu uzlaboja par 10 cm (23.94 cm), bet trešais mēģinājums netika ieskaitīts. Līdz vietai finālā mūsu sportistei pietrūka diezgan daudz – vairāk kā 80 cm. Līdz ar to šīs paralimpiskās spēles Taigai Kantānei noslēgušās ar 9.vietu diska mešanā. Lodes grūšanā viņa izcīnīja 8.vietu.

Izmantotie resursi:
london2012.com