Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

EURO 2024 spēļu skatīšanās notiks "OlyBet Sports Bar" un īpašā fanu zonā Esplanādē

Jānis Celmiņš

Pēc četru gadu gaidīšanas beidzot pienācis laiks kronēt nākamo Eiropas čempioni futbolā. Tieši tā, Euro 2024 futbola čempionāts ir klāt, kas nozīmē, ka pavisam drīz sāksies pirmie futbola dueļi.

Turnīru atklās mačs starp Vāciju un Skotiju un tas paredzēts 14. jūnijā, plkst. 22:00. Šo aizraujošo piektdienas spēli futbola fani varēs vērot Voodoo OlyBet Sports Bar, kur ieplānots aktīvs spēles skatīšanās pasākums. Pirms spēles un pārtraukumu laikā tiks rīkoti dažādi konkursi un aktivitātes vakara vadītāja Nika Gaigalieša pārraudzība. Papildus savus spēles ieskatus piedāvās futbola eksperti, kā arī aktīvākos fanus sagaida DJ priekšnesums vakara gaitā. Tiks, protams, piedāvātas arī dažādas izdevīgas bāra akcijas.

Jau visas nākamās dienas spēles īstenā fanu atmosfērā varēs vērot Esplanādē, kur atradīsies Oficiālā lielā futbola skatīšanās OlyBet Sports Bar Fanu Zona. Šajā dienā noteikti nevar palaist garām spēli Spānija – Horvātija (19:00) uz kuru visi futbola fani ir laipni aicināti, tajā skaitā arī to četrkājainie draugi. Atklāšanas pasākumu vadīs Jānis Romanovskis, kā arī šeit par izklaide parūpēsies dažādas sagatavotās aktivitātes un vakara DJ. OlyBet Sports Bar “foodtruck” nodrošinās kvalitatīvu ēdienu un dzērienu sortimentu par atbilstošām cenām.

Gandrīz visas futbola čempionāta spēles varēs vērot šajās abās lokācijās, kā arī visos citos OlyBet Sporta bāros Latvijas teritorijā.