Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" bez līderiem zaudē Pilai

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" bez līderiem zaudē Pilai
Jevgeņijs Kostigovs pēdējā pārbaudes mačā atveda 10 punktus.

Pēdējais pārbaudes mačs pirms Nice spīdveja līgas čempionāta starta Daugavpils "Lokomotīvei" bija ar mērķi noskaidrot tos braucējus, kuru piedalīšanās pirmajā mačā svētdien Tarnuvā bija zem jautājuma. Tieši tāpēc mačā ar Pilas komandu nepiedalījās Andžejs Ļebedevs, Timo Lahti un Vadims Tarasenko. Tā ka zaudējums ar 37:52 bija likumsakarīgs, jo Pilas komanda bija savā gandrīz labākajā sastāvā.

Daugavpiliešu labā visvairāk punktu - desmit - atveda Jevgeņijs Kostigovs, astoņus punktus atveda Artjoms Trifimovs, kurš vienīgais no mūsējiem uzvarēja divos braucienos un līdz ar to, šķiet, aizņēms otra juniora vietu svētdienas mačā Tarnuvā. Vienā no braucieniem startēja arī Rīgas "Ausekļa" pārstāvis Ričards Ansviesulis, taču piedzīvoja kritienu.
Nekādi vēl nespēj iebraukties un jaunos motorus saregulēt Ķasts Puodžuks - 5 punkti trijos braucienos. Sešus punktus atveda Oļegs Mihailovs, pa 3 punktiem - Dāvim Kurmim un Elvim Avgucevičam, 2 punkti - Jessem Mustonenam, bez punktiem - Daniils Kolodinskis.
Ir zināmi jau arī provizoriskie sastāvi Nice līgas pirmajam mačam svētdien plkst. 15.30 (pēc Latvijas laika) Tarnuvā. "Loko" rindās brauks Ļebedevs, Lahti, Tarasenko, Puodžuks, Kostigovs, Mihailovs un acīmredzot Trofimovs. Mājinieku "Unia" rindās pieteikti pagājušās sezonas "Loko" līderis zviedrs Peters Ljungs, Arturs Mročka, Arturs Čaja, Daniels Kačmareks, Viktors Kulakovs, Dāvids Rempala un mazāk zināmais juniors Mateušs Cierņaks.