Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ričards Ansviesulis un Artjoms Juhno - par vietu finālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ričards Ansviesulis un Artjoms Juhno - par vietu finālā
Ričards Ansviesulis.

Sestdien Divišovas mototrekā Čehijā Eiropas U19 čempionāta pusfinālā spīdvejā piedalīsies Ričards Ansviesulis un Artjoms Juhno. Vietas finālā, kas 7. augustā risināsies Rīgā, jau ir ieguvuši Ernests Matjušonoks un Francis Gusts. Vai viņiem pievienosies vēl kāds no mūsējiem?

Ir iemesls atbildēt apstiprinoši. Ja Artjomam Juhno tās būs pirmās tādas sacensības un viņam tā vispirms būs laba pieredze (tas gan nenozīmē, ka viņš būs statists šajā pusfinālā), tad Ričards Ansviesulis ir viens no favorītiem cīņā par piecām ceļazīmēm uz finālu. Sekmīgi aizvadītas pēdējās sacensības Polijas junioru komandu čempionātā, labs sniegums U19 Eiropas čempionātā pāriem, kur kopā ar Gustu un Matjušonoku tika gūta uzvara, ļauj cerēt uz veiksmīgu sniegumu arī Divišovā.

Sacensību sākums plkst. 16 pēc Latvijas laika. Ansviesulim ir 1. starta numurs un pirmajā braucienā viņš tiksies ar vēl vienu no favorītiem britu Drjū Kempu, ar poli Sebastianu Šostaku un čehu Mihalu Baštecki. Artjoms Juhno sacensības sāks 3. braucienā, kur viņa pretinieki būs polis Bartlomejs Kovaļskis, brits Leons Flints un vācietis Noriks Blēdorns. Kempam, Šostakam, Kovaļskim, Blēdornam un Ansviesulim favorītu sarakstā vēl var pievienot poli Denisu Zielinski, čehu Danielu Klimu, vācieti Tomu Fingeru... "Tumšie zirdziņi" ir pārējie britu jaunie spīdvejisti - Žordans Palins, Leons Flints un Nātans Ablits. Iespējams, ka pārsteigt var vēl kāds.