Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Vilki" saplosa pretiniekus, Ļebedevam - komplekts

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Vilki" saplosa pretiniekus, Ļebedevam - komplekts
Andžejs Ļebedevs (vadībā) bija neuzvarams Gņezno mototrekā.

Polijas spīdveja 1. līgas čempionātā graujošu uzvaru viesos guva Andžeja Ļebedeva pārstāvētā komanda Krosno "Cellfast Wilki" - "Vilki" viesos burtiski saplosīja Gņezno komandu "Aforti Start" ar 61:29.

Pēc pirmajiem diviem braucieniem Polijas pirmās galvaspilsētas komanda bija vadībā ar 9:3 un nekas neliecināja, ka mājiniekus gaida tāda sagrāve. Trešajā braucienā Andžejs Ļebedevs un Mateušs Ščepaņaks uzvarēja ar 5:1 un ar to sagrāve arī sākās - "Vilki" uzvarēja sešus nākamos braucienus un turklāt četrus no tiem ar 5:1. Mača liktenis bija skaidrs jau pēc 8. brauciena, kad viesi panāca 32:16 savā labā.

Andžejs Ļebedevs uzvarēja visos savos piecos braucienus un maču pabeidza ar tā saukto punktu komplektu - 15 no 15 iespējamajiem punktiem. Līdz ar to caurmērā vienā braucienā daugavpilietim ir 2,60 punkti un viņš izvirzījās pirmajā vietā visā 1. līgā. Savukārt Krosno komanda turnīra tabulā ir otrā - tās rēķinā ir 8 punkti 6 mačos. Līderi ar 10 punktiem ir Zeļona Guras "Falubaz" spīdvejisti ar nesenā GP posma uzvarētāju austrālieti Maksu Friku priekšgalā.

Sestdien "Vilki" savā mototrekā uzņems "Velnus" no Landshutas - Vācijas klubu "Trans MF Devils" (1. līgas jaunpienācējiem ir 6 punkti 6 mačos).