Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs un Tobiašs Musielaks atved "Vilkiem" pirmo uzvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs un Tobiašs Musielaks atved "Vilkiem" pirmo uzvaru
Andžejs Ļebedevs uzvarēja trīs braucienos pēc kārtas, mača galotnē divreiz atveda 5:1 uzvaru braucienā kopā ar Tobiašu Musielaku un izrāva Krosno komandai uzvaru.

Pirmo uzvaru Polijas spīdveja 1. līgas čempionātā guva tās jaunpienācēja Krosno komanda "Cellfast Wilki", kas viesos ar 46:44 pēdējā braucienā izrāva uzvaru pār Ostruvas "Arged Malesa". Izšķirīgās uzvaras "Vilku" labā guva Andžejs Ļebedevs pārī ar Tobiašu Musielaku.

Pirmajā mačā Krosno komanda ar 27:63 zaudēja Ribņikā turienes ROW komandai, kura pērn izkrita no Ekstralīgas. Ļebedeva rēķinā bija septiņi punkti un viņš vienīgais no viesiem nevienā braucienā nepalika ceturtajā vietā jeb bez punktiem. Arī Ostruvā mačs "Vilkiem" sākās neveiksmīgi - 4:14 pēc pirmajiem trim braucieniem. Ļebedevs savā braucienā bija līderis, bet tad viņu apsteidza gan zviedrs Olivers Bertzons, gan dānis Patriks Hansens - 1:5. Vēl pēc diviem braucieniem rezultāts bija 21:9 mājinieku labā un likās, ka Krosno komandu atkal gaida zaudējums, taču...

Viesiem palīdzēja Bertnzons, kurš par rupju un riskantu braukšanu pret Mateušu Ščepanjaku, tika diskvalificēts ne tikai braucienā, bet arī uz visu atlikušo maču. Tas noteikti ietekmēja mača gaitu, taču vēl vairāk to ietekmēja "Vilki" paši - nākamajā braucienā viņi gan vēl zaudēja ar 2:4 (otrais finišēja Ļebedevs - viņš piekāpās tikai Tomašam Gapiņskim) un panāca 26:16, taču tad mača turpinājumā summā vairs nezaudēja nevienā braucienā.

Ļebedevs uzvarēja 10. braucienā un nosargāja tajā neizšķirtu 3:3, bet 13. braucienā viņš atkal uzvarēja un pārī ar Musielaku atveda 5:1 uzvaru - divus braucienus pirms mača beigām rezultāts bija vairs tikai 40:38 Ostruvas komandas labā. Pirms pēdējā 15. brauciena - 43:41 mājinieku labā. Pēdējā braucienā Ļebedevs atkal uzvarēja un atkal kopā ar Musielaku atveda 5:1 pret Gžegožu Valaseku un dāni Nikolaju Klindu, izraudami "Vilkiem" uzvaru ar 46:44.

Musielaka rēķinā šajā mačā bija 13, bet Ļebedevam - 12 punktu. Vēl 9 punktus atveda Ščepanjaks un šis trio ieguva 34 no visiem 46 punktiem, bet Ļebedevs un Musielaks divatā atveda vairāk nekā pusi no komandas punktiem.