Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Daugavpils spīdveja komanda pastiprina sastāvu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda pastiprinājusi sastāvu ar zviedru Viktoru Palovāru. 27 gadus vecais zviedrs debitēs "Loko" rindās jau svētdien Polijas 2. līgas mačā Žešuvā.

Karlstadē dzimušais Viktors Palovāra savulaik bija viens no Zviedrijas junioru izlases līderiem (vienreiz "bronza" junioru komandu pasaules čempionātā, divas sudraba un un viena bronzas medaļa junioru komandu Eiropas čempionātā), divreiz viņš bija Zviedrijas junioru vicečempions. Septiņus gadus pēc kārtas Palovāra bija Zviedrijas individuālā čempionāta finālā un lielāko panākumu guva 2019. gadā, kad ieņēma 6. vietu.
Pašreiz Viktors Palovāra ir Andžeja Ļebedeva kluba biedrs Zviedrijas Bauhaus-Ligan komandā "Rospiggarna Hallstavik" un pēdējā mačā ar vienu no favorītēm "Vastervik Speedway" komandu atveda 11 punktus un bija rezultatīvākais savā komandā.
Viktors Palovaara aizstās Daugavpils komandā dāni Renē Bahu, kurš smaga savainojuma dēļ šosezon diezin vai atgriezīsies "Loko" rindās. Paredzams, ka svētdien Žešuvā daugavpiliešu rindās brauks leģionāri Niks Moriss, Adams Eliss, Viktors Palovāra un juniors Kevins Jūls Pedersens, kā arī pašmāju spīdvejisti Jevgeņijs Kostigovs, Daniils Kolodinskis un Ernests Matjušonoks.