Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" jaunā maiņa dominē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" jaunā maiņa dominē
Ernests Matjušonoks un Elvis Avgucevičs bija pārliecinoši labākie Baltijas spīdveja līgas pirmajā posmā.

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas jaunā maiņa "Jaunības" komandas rindās pārliecinoši uzvarēja Baltijas spīdveja līgas pirmajā posmā. Daugavpilieši savā mototrekā bija galvastiesu pārāki par visiem konkurentiem, bet otro vietu tik pat pārliecinoši ieņēma Rīgas IK "Auseklis".

Mājinieki droši vien būtu uzvarējuši ar 5:1 visos savos braucienos, taču motocikla defekta dēļ kritienu duelī ar rīdziniekiem piedzīvoja Ernests Matjušonoks - sanāca 3:3. Abas Latvijas komandas tikās arī finālā, kurā Matjušonoks un Elvis Avgucevičs uzvarēja ar 5:1. Tiesa, motocikla defekta dēļ finālā nebrauca Rūdolfs Sproģis, taču diezin vai tas būtiski ietekmēja galarezultātu.
"Jaunība", kas BSL čempionātā uzvarēja pagājušajā gadā, sakrāja 33 punktus (Avgucevičs 14, Matjušonoks 12 un Daniils Kolodinskis 7 punkti trijos braucienos), "Auseklim" - 25 punkti (Ričards Ansviesulis 13, Rūdolfs Sproģis 12), bet trešo vietu ar 16 punktiem ieņēma Somijas komanda "VRT Ankurit". Latvijā aug laba spīdveja jaunā paaudze.