Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Damirs Fiļimonovs debitē Zviedrijā ar 9 punktiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Damirs Fiļimonovs debitē Zviedrijā ar 9 punktiem
Damirs Fiļimonovs debitēja Zviedrijas Allsvenskan spīdveja līgā.

Ja debija Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandā Polijas Nacionālajā līgā 16 gadus vecajam Damiram Fiļimonovam neizdevās sekmīga (pārāk liels bija uztraukums), tad debija Zviedrijas Allsvenskan čempionātā, kas ir pēc ranga otrā spīdveja līga Zviedrijā, sanāca daudz sekmīgāka - 9 punkti pašam un pārliecinoša uzvara "Solkatterna" komandai.

Sākums arī Allsvenskan līgā Damiram nebija veiksmīgs - savā pirmajā braucienā mačā ar "Masarna" viņš finišēja ceturtais, bet otrajā izstājās... Toties pēc tam sekoja trīs uzvaras pēc kārtas un tika iegūti 9 punkti. Divreiz šajos trijos braucienos Fiļimonovs brauca pārī ar somu Tero Ārnio un vienreiz ar austrālieti Freizeru Bovu. "Solkatterna" savā mototrekā guva pārliecinošu uzvaru - 58:32. Viesu rindās nebija viena no viņu līderiem Timo Lahti, taču diezin vai tas būtu ietekmējis mača galaiznākumu - tad tikai "Saules kauķu" uzvara nebūtu tik pārliecinoša.

Allsvenskan līgas turnīra tabulā "Solkatterna" ir uzvarējusi visos 11 aizvadītajos mačos un ir pārliecinoši pirmajā vietā. Šīs komandas sastāvā ir pieteiktsun šosezon ir startējis arī Ričards Ansviesulis.