Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" starts atkal pārcelts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīves" starts atkal pārcelts
Pāvels Mesjoncs
Foto: www.rm.osw.pl

Kārtējās izmaiņas notikušas Polijas 1. spīdveja līgas kalendārā, pie tam tās skārušas arī Daugavpils "Lokomotīvi". Svētdien paredzētie mači pret Grudzjoncas "GTŽ" pārcelti, visticamāk, uz pirmdienu.

Jau vairākkārt esam rakstījuši par to, ka "Lokomotīves" spīdvejistiem sezona iesākusies gaidīšanas režīmā, jo oficiālās sacīkstes tā arī vēl nav aizvadītas. Viss sākās ar to, ka tika pārceltas 5. aprīlī paredzētās sacīkstes ar Ribņikas "RKM", jo laikapstākļi nebija labvēlīgi spīdvejam - lietus.

Nākamajiem mačiem pēc kalendāra bija jānotiek 11. aprīlī, taču traģiskā Polijas prezidenta Leha Kačinska nāve ieviesa savas korekcijas, tādējādi mačsacīkstes ar "Start" braucējiem tika pārceltas uz 23. aprīli. Visbeidzot, 18. aprīlī Grudzjoncā daugavpiliešiem bija jātiekas ar vietējo komandu "GTŽ", taču iecerētajos datumos gonkas nebūs, jo šajā laikā plānotas Smoļenskas aviokatastrofas upuru apglabāšana. Visticamāk, ka "Lokomotīve" ar "GTŽ" tiksies 19. aprīlī. Ja tā patiešām notiks, sanāks tā, ka "Lokomotīvei" sešu dienu laikā būs jāaizvada trīs sacīkstes - 19. aprīlī, 23. aprīlī, kā arī 25. aprīlī.

Jau rīt mūsu komanda Ukrainas pilsētā Rovno aizvadīs sparingmačus ar vietējo komandu "Kaskad".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2010-04-13 18:39, pirms 14 gadiem
Es nezinu cik lielas slodzes ir spīdvejā, bet vai tas nav drusku pa traku?

     [+] [-]

, 2010-04-14 02:31, pirms 14 gadiem
Droti ,tie Poli

     [+] [-]

, 2010-04-14 12:59, pirms 14 gadiem
forša lapa spīdvejam, ne vārda latviski