Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" mājās grauj "Start"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" mājās grauj "Start"
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti šodien savā trekā pārliecinoši ar 58:31 sagrāva Gņežno "Start", tiekot pie pirmās uzvaras Polijas 1. spīdveja līgā.

Lai arī laiks šodien Daugavpilī ne tuvu nebija atbilstošs spīdvejam (sniegs, lietus), atcelt sacensības nebija iespējams saspringtā grafika dēļ. Cilvēki Daugavpilī, patiešām, bija izsalkuši pēc spīdveja, jo pat šausmīgais laiks neatturēja apmēram sešus tūkstošus skatītāju no ierašanās stadionā "Lokomotīve".

Pēc svinīgās atklāšanas ceremonijas beidzot viss varēja sākties, taču pirmais brauciens beidzās jau pirmajā aplī - avarēja Matejs Ferjans, kurš sacensības nevarēja turpināt. To "Lokomotīve" izmantoja ļoti pārliecinoši, jau pirmajā braucienā tiekot pie dubultuzvaras (Puodžuks, G.Laguta). Līdzīgs scenārijs bija arī otrajā, junioru, braucienā, kad visiem pa priekšu aiztraucās Laguta mazākais un Maksims Bogdanovs. Rezultāts pēc diviem braucieniem 10:2.

Šīs sacensības skatītājiem paliks atmiņā ar milzīgo kritienu skaitu, jo tos varēja novērot pēc gandrīz katra brauciena. Vissāpīgāk krāvās viesi, kuriem bija jāiztiek ne tikai bez Ferjana, bet arī Adriana Gomoļska.

Atgriežoties pie sacensībām, "Loko" pilnībā kontrolēja tās gaitu. Lieliski nobrauca Laguta vecākais, kā arī daudzu kritizētais Kjasts Puodžuks, kurš nobrauca filigrāni. Atkal pievīla polis Mesjoncs, kurš ne tikai brauca vāji, bet arī brauca egoistiski. Kā ierasti, švaks bija Leonīds Paura, kaut arī iespēju sevi pierādīt viņam bija daudz. Galarezultāts 58:31 daugavpiliešu labā, kas dod labas izredzes tikt arī pie bonuspunkta.

Interesantākie atgadījumi: Vairākas reizes salūza starta mašīna, kā rezultātā starti bija jāatkārto. Vienā no braucieniem tika diskvalificēti uzreiz divi poļi, kā rezultātā uz starta stājās tikai "Loko" braucēji! Treku nebija šādos laikapstākļos sagatavot kvalitatīvi, tādēļ rievas uz treka sagādāja daudz kritienu, kā rezultātā bija nepieciešama pat ātrās palīdzības mašīna, lai apkoptu poli Gomoļski.

Labākie mūsu komandā šodien bija Maksims Bogdanovs un Grigorijs Laguta, kuri nodrošināja pa 14 punktiem. 11 punkti Puodžukam, bet par trīs mazāk Považnijam. 5 punkti Artjomam Lagutam, 4 - Mesjoncam, bet tikai divi Pauram.

Pretinieku rindās labākais ar astoņiem punktiem bija Kšištofs Jabloņskis. Pa septiņiem punktiem Aspegrenam un Ljungam, bet seši punkti Mihalam ščepaņjakam.

Portāls sportacentrs.com piedāvās videoapskatu.

Slēpts komentārs: armands25

  +6 [+] [-]

, 2010-04-23 22:14, pirms 14 gadiem
armands25 rakstīja: neinteresee un nelasiisu
Speciāli vēri rakstu vaļā lai pierakstītu komentu ? Malacis...!

  +8 [+] [-]

, 2010-04-23 22:17, pirms 14 gadiem
lieliski!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-23 22:29, pirms 14 gadiem
Labs sezonas sākums. Un 6 tūkstoši skatītāju? Tas vien ko ir vērts ... Tagad arī spīdvejs nedaudz ielauzies manās interesēs. Jāseko ziņām būs vismaz līdzi. Veiksmi Lokomotīvei

  +4 [+] [-]

, 2010-04-23 22:35, pirms 14 gadiem
Daugavpilī mil spidveju!jā uzvra super!Podžuks atgriežas..

  +3 [+] [-]

, 2010-04-23 23:27, pirms 14 gadiem
6 štukas līdzjutēju , neko jau, cepuri nost.

  -4 [+] [-]

, 2010-04-23 23:30, pirms 14 gadiem
Prespect rakstīja: Speciāli vēri rakstu vaļā lai pierakstītu komentu ? Malacis...!
Aizver muti un ej pakaries!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-24 08:28, pirms 14 gadiem
Ta ari vareja domat,Musejie sava treka ir neparspejami,palika tikai to pieradit,Daugavpilieshi un visi speedway fani zina ka Loko izbraukumos nu nekadigi neveicas,Un nakas cinities par punktiem majas,kas tiri labi izdodas.

     [+] [-]

, 2010-04-24 18:12, pirms 14 gadiem
Kur jus vel redzesiet tadu skaistumu ? ';