Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

17. augustā Daugavpils motookupācija – Tev tur ir jābūt!

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

17. augustā Daugavpils motookupācija – Tev tur ir jābūt!
Starp "okupantēm" būs arī dāmas!

Latvijas spīdveja "Grand Prix" organizētāji parūpējušies ne tikai par to, lai "Lokomotīves" spīdveja trekā 17. augustā būtu iespēja redzēt visus pasaules labākos braucējus, bet arī padarīt šo dienu par īstenu motookupāciju!

Spīdvejs Daugavpilī ir sava veida reliģija un "Grand Prix" posma atgriešanās pēc četru gadu pārtraukuma ir pielīdzināma vispārējai kulminācijai. 16. un 17. augusts Daugavpilī ir pasludināti par nacionālajiem svētkiem – pilsētas ielās tiks izkārtoti sarkanbaltsarkanie karogi un tās pārņems motociklu rūkoņa.

Latvijas motokluba asociācija "Vēja brāļu" ordeņa virsvadībā grasās veikt pilsētā īstenu motookupāciju, izvedot savu tehniku ārpus stadiona robežām! Jau no plkst. 13:00 pašā Daugavpils sirdī, Vienības laukumā, pulcēsies baikeri no Latvijas, Krievijas, Polijas, Lietuvas un Skandināvijas, lai ļautu pilsētniekiem izbaudīt patiesu motoru jaudu. Pēc atrādīšanās pilsētas epicentrā (plkst. 14:00) baikeri dosies ceļā uz mikrorajoniem, kur neļaus palikt vienaldzīgiem nedz zīdaiņiem, nedz pensionāriem.

Plkst. 14:30 motookupācijas centrs būs pie spīdveja stadiona "Lokomotīve", kas ir vienīgais spīdveja stadions visā pasaulē, kurš atrodas tik tuvu pilsētas centram (vien pāris minūšu gājiens). Pēc oficiālās prezentācijas "Vēja brāļi" nobāzēsies turpat blakām esošajā stadionā "Celtnieks", kur pēc "Grand Prix" posma noslēguma motookupācija turpināsies rokkoncerta veidā. Hedlaineru lomā būs neformāli daudzinātā grupa "Keksi"! Visiem sacensību biļešu īpašniekiem ieeja motookupācijas pēdējā stadijā būs BEZMAKSAS. Tas nozīmē, ka ar vienu biļeti Tu varēsi nošaut divus zaķus!

"Grand Prix" posma galvenais atbalstītājs enerģijas dzēriens "Monster" ir sagatavojis visiem sacensību apmeklētājiem pārsteigumus un īpašas aktivitātes visu braucienu laikā. Uz Daugavpili ieradīsies arī īpašais "Autohaus", kas ļaus publikai vēl vairāk satuvināties ar spīdveju. Ar īpašu interesi tiek gaidīta retromotociklu parāde pirms "Grand Prix" oficiālās atklāšanas, jo uz močiem būs Daugavpils un visas Latvijas spīdveja vēstures kaldinātāji! Tie ir vīri, bez kuriem šis sporta veids līdz mūsdienām iespējams nemaz nebūtu nonācis.

Tieši Daugavpilī lielā mērā var izšķirties, kurš tad kļūs par jaunās paaudzes jauno zvaigzni – Tajs Vofindens vai Emīls Sajfutdinovs. Vecās zvaigznes ir norietējušas, laiks uzlēkt jaunajam pasaules varonim. Kas zina, varbūt tas būs mūsu pašu Andžejs Ļebedevs?

Ņemam vērā, ka Daugavpils posms tiks translēts 160 pasaules valstīs, tajā skaitā pat tādā valstīs kā Austrālija, ASV, Lielbritānija, Saūda Arābija, Katara un citas. Jau šobrīd daudzi ārvalstu fani ir rezervējuši dzīvesvietas Daugavpilī, tās apkārtnē un Lietuvas pierobežas pilsētā Zarasos! Arī Tev tur ir jābūt!

Biļešu iegāde: RIETUMU BANK LATVIAN FIM SPEEDWAY GRAND PRIX -...
Plašāka informācija par atlaidēm un piedāvājumiem: Latvijas spīdveja 50. gadadienā "Grand Prix"...
Video: 17. augustā Daugavpilī "Grand Prix" posms spīdvejā

Motookupācijas programma

13.00 - Vienības laukuma motookupācija. Starptautisko moto asociāciju biedru ierašanās (Latvija, Lietuva, Igaunija, Zviedrija, Somija, Krievija, Polija);
14.00 - Latvijas spīdveja 50-gadei veltīta parāde. Daugavpils ielu motookupācija.
14.30- Stadiona “Lokomotīve” motookupācija (Jelgavas iela 54);
18.30 - Latvijas spīdveja vēstures kaldinātāju moto parāde (St. "Lokomotīve"), sadarbībā ar Latvijas retro motociklu biedrību;
"Rietumu Bank Latvian FIM Speedway Grand Prix" sacensību sākums.
19.00 - 16 Pasaules labāko "Speedway Grand Prix" braucēju motoparāde, prezentācija;
22.30 - Rokkoncerts, grupa “Ķeksi”, "Bike Show", "Harley Davidson" motociklu prezentācijas , foto sesijas un motookupācijas jaudīgs turpinājums.

Izjūti pilsētas pulsu un atver jaunās spīdveja vēstures lappusi!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-09 14:28, pirms 11 gadiem
Vai man vienīgajam liekas, ka lietot vārdu "okupācija" šī raksta kontekstā ir nekorekti?

     [+] [-]

, 2013-08-09 15:00, pirms 11 gadiem
es nesaprotu,ku tik nenormali dargas biletes?!?!?!

     [+] [-]

, 2013-08-09 19:41, pirms 11 gadiem
Radzinsh rakstīja: es nesaprotu,ku tik nenormali dargas biletes?!?!?!
biļetes ir lētas ja paskatās uz citiem posmiem! tapat būs pilns ar poļiem un krieviem tribīnēs@

     [+] [-]

, 2013-08-10 00:16, pirms 11 gadiem
[quote georgs17]
Vai man vienīgajam liekas, ka lietot vārdu "okupācija" šī raksta kontekstā ir nekorekti?
[/quote
Laikam, Daugavpilī daudziem ir atšķirīgs viedoklis

     [+] [-]

, 2013-08-10 13:20, pirms 11 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: biļetes ir lētas ja paskatās uz citiem posmiem! tapat būs pilns ar poļiem un krieviem tribīnēs@
letakais 12ls stavvieta... sedvietas 30ls un uz augsu... laikam Daugavpili dzimeslimenis loti augsts tomer

  -1 [+] [-]

, 2013-08-14 10:28, pirms 11 gadiem
sedvietas no 18ls B tribine
Pashas dargakas 35ls
Normalas cenas. Tomer GP ljoti sen nebija. Interese ir milziga

     [+] [-]

, 2013-08-14 23:03, pirms 11 gadiem
phils rakstīja: [quote georgs17]
Vai man vienīgajam liekas, ka lietot vārdu "okupācija" šī raksta kontekstā ir nekorekti?
[/quote
Laikam, Daugavpilī daudziem ir atšķirīgs viedoklis
Kur problēmas? Sauklim nav ne vainas. Piesaistošs. Citiem vajadzētu mācīties, piemēram, pasākumus Liepājā vajadzētu saistīt ar vārdiem "5.kollona" vai "īstie latvieši atgriežas".