Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Vilku midzenī" nāksies "kauties"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandai triju dienu laikā jāaizvada divus mačus viesos Polijas 2. līgas čempionātā - piektdien vakarā Vitštokā, bet svētdien Poznaņā. Ja kādam liekas, ka "Vilku midzenī" Vitštokā būs pastaiga, tad tā ir maldīšanās - piektdien vakarā gaidāma nopietna spēkošanās. Ar "Vilkiem" nāksies "kauties".

Vitštokas komanda ir zaudējusi visos piecos aizvadītajos mačos un tikai vienā no tiem bija sīva spēkošanās, taču uz maču ar Daugavpils komandu spīdveja klubs no Vācijas ir sapulcējis gandrīz iespējami labāko sastāvu. Nebūs tikai talantīgā juniora Bena Ernsta, bet toties komandu papildinājis pieredzējušais polis Marcins Jendžejevskis, kurš pirms 15 gadiem kļuva par Latvijas atklātā čempionāta uzvarētāju un kurš vairākas sezonas bija stabils pāra otrais numurs Polijas spīdveja klubos Ekstralīgā un 1. līgā. Pieteikts mačam arī 19 gadus vecais austrālietis Freizers Bouss (viņa tēvs Šeins 1990. gadā Ļvovā startēja junioru pasaules čempionāta finālā ieguva 7 punktus). Rietumaustrālijas čempions Eiropā ir pirmo sezonu, par viņa meistarības līmeni ir grūti spriest, taču viņš dzīvo tieši Vācijā un Vitštokas 400 m garo spīdveja celiņu ir labi iepazinis. "Vilku" līderis šosezon ir slovēnis Matics Ivačičs, sastāvā ir bijušais Vācijas izlases braucējs Makss Dilgers, Sando Vasermans, kā arī juniori Ēriks Bahhubers un Lukass Baumans.
"Uz papīra" mūsu komanda ir spēcīgāka, taču spīdvejā, iespējams, biežāk nekā jebkurā citā sporta veidā atšķirība starp "uz papīra" un īstenībā ir diezgan būtiska - jāņem vērā vietējā mototreka īpatnības, kurām ne visiem izdodas ātri pielāgoties un pielāgot tām savu motociklu. "Optibet Lokomotīve" sastāvs ir jau ierastais (starta numuru secībā): Hanss Andersens, Oļegs Mihailovs, Jevgeņijs Kostigovs, Ričards Ansviesulis, Tomass H. Junasons, Francis Gusts un Ernests Matjušonoks. Izteikts komandas līderis šosezon ir Kostigovs, jācer, ka krietni labāk nekā iepriekšājā mačā Daugavpilī ar Poznaņas "Skorpioniem" brauks Andersens un Matjušonoks, bet visi pārējie nobrauks bez kritumiem un kritieniem. Viens no līgas favorītiem nedrīkstētu zaudēt vienam no pašreizējiem pastarīšiem arī viesos.
Mača sākums Vitštokā - plkst. 21.45 pēc Latvijas laika. Ir zināmi provizoriskie komandu sastāvi arī svētdienas mačam Poznaņā, kur arī gaidāma sīva spēkošanās par spīti tam, ka pagājušo svētdien "Skorpioni" savā mototrekā tika pieveikti ar 55:34. Poznaņas komanda grib revanšēties un mājinieku sastāvs vēl var mainīties tā pastiprināšanas virzienā.

     [+] [-]

, 2021-07-09 12:43, pirms 3 gadiem
Būs zaudējums,jo tā ir Latvijas komanda ,kā jau vienmēr ir bijis, nekādu pārsteigumu, vai tā ir Dinamo vai futbola komanda, tās jau ir tabu.