Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Matjušonokam 9 punkti, Ansviesulis - ceturtais, Trofimovs - vēl nevar...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Matjušonokam 9 punkti, Ansviesulis - ceturtais, Trofimovs - vēl nevar...
Ernests Matjušonoks.

Pēc ilgākas pauzes mototrekā atrgiezās Artjoms Trofimovs, taču Polijas spīdveja junioru komandu čempionāta kārtējā posmā Ļubļinā vēl nevarēja kā nākas pabraukt - smadzeņu satricinājuma sekas vēl bija jūtamas. Toties labus četrus braucienus aizvadīja Ernests Matjušonoks. Baltijas spīdveja līgas individuālajā čempionātā goda pjedestāla pakājē palika Ričards Ansviesulis - 4. vieta.

Viens no Daugavpils "Lokomotīves" labākajiem junioriem, šā gada Eiropas junioru čempionāta finālists (jācer, ka līdz finālam Rovnā 31. augustā ar veselību viss būs vislabākajā kārtībā) Artjoms Trofimovs likumsakarīgi palika bez punktiem (nepabeidza nevienu no braucieniem), tikai vienu punktu atveda Elvis Avgucevičs (divi kritieni), savukārt Ernesta Matjušonoka rēķinā 9 no 12 iespējamajiem punktiem - viena uzvara un trīs otrās vietas. Summā "Loko" junioriem 10 punktu un 6. vieta.
Šodien Ļubļinā notiks nākamā posma sacensības.
Baltijas spīdveja līgas individuālajā čempionātā Varkausas mototrekā Somijā pārliecinoši uzvarēja mājinieks Jesse Mustonens, kurš uzvarēja visos braucienos pamatsacensībās un arī finālā. Otrais bija Krievijas junioru izlases dalībnieks Ņikita Zubarevs, kurš pārstāv Sanktpēterburgas "Ņeva" komandu, bet trešais - vēl viens soms Anti Vuolass. Rīgas IK "Auseklis" braucēji Ričards Ansviesulis un Rihards Sproģis pamatsacensībās atveda attiecīgi 9 un 6 punktus, kas deva 4. un 7. vietu. Finālā Ansviesulis sīvi spēkojās par trešo vietu, bet tomēr palika ceturtais.