Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Plus 18. Tikai pirmais solis.

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Plus 18. Tikai pirmais solis.
Jevgeņijs Kostigovs mačā ar Opoles komandu atveda 12 punktus.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda Polijas Nacionālās spīdveja ligas mačā savā mototrekā ar 54:36 pārspēja Opoles komandu "Kolejarz" un ieguva trīs punktus - divus punktus par uzvaru un bonuspunktu par lielāku pārsvaru nekā tika zaudēts pirmā riņķa mačā Opolē (42:48). Tas ir tikai pirmais solis, lai saglabātu izredzes tikt pusfinālā. Pārliecinošs solis.

Sešu punktu deficītu mājinieki atguva jau pēc pirmajiem diviem braucieniem - Jevgeņijs Kostigovs un Daniils Kolodinskis pēc neveiksmīga starta tomēr atveda 5:1 uzvaru, bet junioru braucienā Ņikita Kauliņš un Artjoms Juhno uzreiz ieguva vadību un arī uzvarēja ar 5:1 - 10:2 pēc pirmajiem diviem braucieniem. Ar katru nākamo braucienu sēriju daugavpilieši soli pa solim palielināja pārsvaru un pēc desmit braucieniem sasniedza 14 punktu pārsvaru - 37;23. Stabili brauca pašmāju līderi Kostigovs, Kolodinskis un Ķasts Puodžuks, tikai viens nesekmīgs brauciens bija dānim Renē Baham, arī Džastins Sedžmens savā pirmajā mačā šosezon Daugavpils mototrekā veda vērtīgus punktus. Izteikti vājo punktu "Loko" sastāvā nebija un tieši tas arī deva tik labvēlīgu galaiznākumu.
Trīs braucienus pirms beigām rezultāts bija 45:27 un tas nozīmēja, ka vajag vēl tikai 4 punktus, lai iegūtu par uzvaru trīs punktus. Tā bija tikai formalitāte. Viesi no 15 braucieniem summā uzvarēja tikai trijos (visos ar 4:2), kamēr "Loko" bija četras 5:1 uzvaras.
Kostigova rēķinā 12 punktu, Kolodinskim - 11, Baham -10, Puodžukam - 8, Sedžmenam - 6, Kauliņam - 4 un Juhno - 3 punkti. Nākamais mačs būs viesos ar Gņezno komandu "Start" un tur jācenšas iegūt kaut bonuspunktu (pirmā riņķa mačā savā mototrekā uzvarējām ar 12 punktu pārsvaru).

     [+] [-]

, 2024-07-08 00:18, pirms 2 mēnešiem
Malači Loko ❤️🤍❤️ lepojos ar jums, lepojos ka mūsu pilsētā ir spīdvejs. ⚜️🔥
Tagad nākamās lielās sacensības, Speedway of Nation - turēsim īkšķus par mūsu Latvijas izlasi. 🇱🇻