Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Noivils: "Cilvēku, kurš izdomāja šādu shakedown, vajadzētu atlaist"

Juris Grīns
Juris Grīns

Noivils: "Cilvēku, kurš izdomāja šādu shakedown, vajadzētu atlaist"
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

Gatavojoties pasaules rallija čempionāta sestajam posmam, kas šonedēļ norisināsies Sardīnijā, šorīt braucēji aizvadīja shakedown ātrumposmu. Tjerī Noivils izteicies, ka vajadzētu atlaist no darba to cilvēku, kurš izdomāja treniņu sarīkot rallijkrosa trasē.

Šīs nedēļas WRC posms pirmo reizi norisinās pēc sprinta formāta, kad visus ātrumposmus paredzēts veikt 48 stundu laikā. Šovakar notiks pirmie no tiem, bet sacensības ierasti noslēgsies svētdien.

Testu ātrumposms notika 2.08 km garā rallijkrosa trasē. Ātrāko rezultātu uzrādīja "Hyundai" komandas pilots Tjerī Novils, aiz sevis atstājot Sebastjēnu Ožjē, Daniju Sordo, Otu Tanaku un Takamoto Katsutu. Tomēr pēc shakedown Noivils nebija priecīgs.

"Šajā trasē vispār nebija iespējas notestēt mašīnu," viņš sacīja. "Šis shakedown ir vienkārši ņirgāšanās. Cilvēku, kurš to izdomāja, vajadzētu atlaist. Neko nebija iespējas izdarīt. Uz ātrumposmiem dosimies, nezinot, kā mašīna strādā."

Šovakar Sardīnijas rallijā tiks veikti pirmie četri ātrumposmi.

Shakedown rezultāti:

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv

     [+] [-]

, 2024-05-31 22:12, pirms 4 mēnešiem
Latvijas WRC posmā Strokš tak arī bija iecerējis posmu Biķerniekos.

     [+] [-]

, 2024-05-31 23:41, pirms 4 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Latvijas WRC posmā Strokš tak arī bija iecerējis posmu Biķerniekos.
Nu Noivils pēdējā laikā vispār uz visu negatīvs. Neesmu dzirdējis/lasījis nevienu pozitīvu komentu. Visu laiku viss slikti...tad jaunie tehniskie noteikumi slikti, tad jaunais punktu formāts slikts, tad rallija nedēļas nogales formāts slikts, tad vispār slikti, ka maz komandu utt. Nav jau tā, ka tur nebūtu liela daļa taisnības, bet nu kkā uzkrītoši tieši Noivils par visu sūdzas.

     [+] [-]

, 2024-06-01 18:35, pirms 4 mēnešiem
WRC posms var būt rallijkrosa trasē, bet shakedown ir iesildīšanās posms rallijam, kuram aptuveni jāraksturo rallija posmu specifika. Rallijkrosa trase neraksturo kopējo trasi. Kā atsevišķs posms var būt. Kā shakedown varētu būt tikai, piemēram rallijsprints Latvija, kur visi dopi notiek Biķerniekos.