Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Didzis Zariņš: "Dakaras rallijam esam pilnībā gatavi"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Didzis Zariņš: "Dakaras rallijam esam pilnībā gatavi"
Antanas Juknevičius, Nasers Al-Atija un Didzis Zariņš

Trešdien Dakaras rallija dalībnieki veica pēdējos sagatavošanās darbus, kā arī sportistiem bija iespēja aizvadīt testus. Testos piedalījās arī Antanas Juknevičius un Didzis Zariņš.

Jau ziņojām, ka 2022.gada Dakaras rallijā lietuviešu komandas ''Kreda'' sastāvā startēs Latvijas autosportists - Didzis Zariņš, kurš būs stūrmanis lietuvietim Antanam Juknevičiusam (Toyota ''Hilux'').

Kā ziņo Didzis Zariņš, tad ''Sagatavošanās darbi rit pilnā sparā. Savu darba kabinetu esmu savedis kārtībā. Elektroniskais “Road book” ir pārbaudīts, jostas saregulētas, šķidrumi nočekoti.''

''Esam pirmo testu dienu pabeiguši un mašīnu pārbaudījuši. Noteikti daudziem interesē jautājums, vai man ir atgriezušās Dakaras rallija sajūtas. Varu teikt, ka sajūtas ir atgriezušās par 100% un varam ziņot, ka Dakaras rallijam esam pilnībā gatavi. Paldies jums par atbalstu un labiem vārdiem,” tā pēc testiem teica Didzis Zariņš.

Dakaras rallijs šogad trešo reizi notiks Saūda Arābijā, bet organizatori sportistiem ir sarūpējuši vēl neredzētu maršrutu. Sacīkstes sāksies ar prologa ātrumposmu jau 1. janvārī, bet lielā cīņa notiks no 2. līdz 14. janvārim, ar atpūtas dienu 8. janvārī. Dalībnieki mēros kopumā vairāk par 8000 km, no tiem ātrumposmos veicot ap 4300 km.