Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Duvāls izlaidīs Montekarlo IRC ralliju

Duvāls izlaidīs Montekarlo IRC ralliju
Fransuā Duvāls ar "Ford" automašīnu
Korsikas rallijā
Foto: AFP

Beļģu autosportists Fransuā Duvāls izlaidīs Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallija sezonas pirmo posmu, jo pilots mājas apstākļos iedzīvojies savainojumā.

Šogad pilots piedalījās gan Eiropas rallijkrosa čempionātā, gan arī IRC rallijā. Sezonas beigās Duvāls startēja arī Kondrozas rallijā, kas bija Beļģijas rallija čempionāta pēdējais posms. Duvāls bija rallija līderis, taču desmitajā posmā viņš ieskrēja betona stabā, kā rezultātā savai automašīnai pilots nolauza riteni un sabojāja tās piekari.

Nesen Velsā Duvāls testēja ''Proton Satria Neo Super 2000'' automašīnu, un pastāvēja liela iespēja, ka viņš ar šo mašīnu varētu startētu Montekarlo IRC rallijā, taču noskaidrojies, ka pilots būs spiests izlaist IRC rallija sezonas atklāšanas posmu. Tiek ziņots, ka pilots savās mājās paslīdēja uz ledus, kā rezultātā šajā kritienā sportists lauza divus muguras skriemeļus.

Ārsti paredz, ka sportista atveseļošanās periods ilgs divus mēnešus, bet IRC rallijs sāksies jau 19.janvārī, tāpēc pilots nepaspēs izārstēt savu savainojumu.

Izmantotie resursi:
autosport.com