Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs izveido savu autosacīkšu komandu

Lēbs izveido savu autosacīkšu komandu
Sebastjans Lēbs
Foto: AFP/Scanpix

Noskaidrojies, ka franču rallija braucējs Sebastjans Lēbs izveidojis savu autosacīkšu komandu, kuras nosaukums būs ''Sebastien Loeb Racing''. Šī komanda plāno piedalīties Le Mans un Francijas ''Porsche” kausa sacensībās.

Pirms neilga laika Lēbs atzina, ka šogad bez rallija plāno piedalīties vēl divās disciplīnās - ''GT Tour" sacensībās (ar ''Ferrari 458 Italia" mašīnu) un kartingā. Kā ziņo portāls autosport.com, tad Lēbs kopā ar labu draugu Dominiku Haincu izveidojuši ''Sebastien Loeb Racing'' komandu.

Šāda vienība tika izveidota tāpēc, lai Lēbs pēc rallija karjeras beigām varētu palikt autosportā. Šobrīd zināms, ka vismaz sākumā Lēba komanda ar divām mašīnām startēs Francijas ''Porsche Matmut Carrera” kausā, bet ar vienu mašīnu tiks braukt Le Mans seriālā.

''Rallijs aizņem lielāko daļu no manas karjeras. Tas ir tas, kas man patīk un kāpēc esmu sportā. Pēc rallija karjeras man būs vairāk brīvā laika, tāpēc gribu atklāt jaunus izaicinājumus. Mēs gribam izveidot nopietnu un profesionālu komandu, kura varētu pastāvēt ilgus gadus. Man tas būs jauns izaicinājums, kas noteikti ļaus palikt autosportā ilgāk,” tā Lēbs.

''Viņš jutās gatavs. Pēc diviem gadiem, kad viņš beigs rallija karjeru, viņam būs iespēja iesaistīties komandā, kura jau būs pārdzīvojusi visas ''bērnu slimības”. Šī nav ideja, kura radās pēkšņi. Mēs par to runājām un domājām jau ilgi, taču tikai tagad nolēmām to īstenot dzīvē,” tā Haincs.

Atgādināsim, ka līdz šim Lēbs divas reizes izmēģinājis spēkus Le Mans 24 stundu sacensībās, kā arī citās autosporta disciplīnās.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2011-10-30 23:14, pirms 13 gadiem
nu sen jau bija laiks, dzīvā leģenda kā nekā, un, starpcitu, viņa dēļ arī pārstāju sekot WRC, jo vienkārši kļuva neinteresanti.

     [+] [-]

, 2011-10-31 19:09, pirms 13 gadiem
Labu veiksmi! Cerams viss izdosies kā plānots!