Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Cīnīties par uzvaru Argentīnā nebūs viegli"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lēbs: "Cīnīties par uzvaru Argentīnā nebūs viegli"
Sebastians Lēbs
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempions Sebastians Lēbs, kurš šonedēļ pēc vairāku mēnešu pārtraukuma atkal atgriezīsies WRC un startēs Argentīnas rallijā, neuzskata, ka viņam izdosies viegli uzvarēt.

Lēbs uzvarēja sezonas pirmajā posmā Montekarlo rallijā, bet pēc tam Zviedrijā, Meksikā un Portugālē triumfēja Sebastians Ožjē no "Volkswagen" komandas. Lai gan Lēbs uzvarējis iepriekšējos septiņos Argentīnas WRC rallijos pēc kārtas, viņam šonedēļ neklāsies viegli.

"Ja neskaita vienu testu dienu, neesmu braucis pa granti kopš 2012. gada Spānijas rallija," pirms sava trešā WRC starta šajā sezonā saka Lēbs. "Tāpēc es nemāku teikt, kā jutīšos pirmajos ātrumposmos. Ritmu iespējams pazaudēt diezgan ātri, tāpēc par savām izredzēm izsakos piesardzīgi."

Viņš turpina: "Nenoliedzu faktu, ka no rallija esmu atgājis malā, jo vairāk koncentrējos savai nākotnei. Šī samazinātā rallija programma ir laba iespēja turpināt braukt "Citroen" komandā 2013. gada sezonā, taču neesmu tik pat labi sagatavojies kā Miko Hirvonens, Danijs Sordo un pārējie piloti. Redzēsim, kas notiks, kad uzvilksim ķiveres..."

Lēbs atzīst, ka viņu iespaido "Volkswagen" komandas sniegums šajā sezonā, taču atzīst, ka "Citroen" piloti joprojām atrodas cīņā par titulu.

"Es, protams, skatījos iepriekšējos posmus un redzēju, kā viņiem gāja," turpina Lēbs. "Nebija viegli cīnīties ar "Volkswagen" komandu, kam ir ātra un izturīga mašīna. Taču sezona vēl nav galā un, lai uzvarētu visos 13 posmos, nepieciešama arī stabilitāte. Redzējām, ka "DS3 WRC" modelis Portugālē bija ātrāks kā Meksikā, tātad "Citroen" komanda progresē."

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...
World Rally Championship