Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" WRC rallijā brauks arī nākamgad

"Ford" WRC rallijā brauks arī nākamgad
Jari Mati Latvala, Malkolms Vilsons un Miko Hirvonens
Foto: www.latvalamotorsport.com

Šodien Juvaskulā, pirms rīt gaidāmā Somijas WRC rallija starta, notik rallijam veltīta preses konference, kurā "Ford" komandas vadītājs Malkolms Vilsons paziņoja, ka "Ford" rallijā startēs arī nākamajā sezonā.

Pēc mēneša ilgām spekulācijām, "M-Sport" komandas boss Malkolms Vilsons šodien Somijā atklāja: "Esmu priecīgs paziņot, ka mēs turpināsim savas attiecības ar "Ford". Šis paziņojums ir stabilitāte un svarīgums nākotnei."

"Mums ir jauni piloti, kuri turpina mācīties un krāt pieredzi. "Ford Focus RS WRC" automašīna ir parādījusi savu ātrumu, spēku un drošumu. Mēs ar "Ford" atbalstu turpināsim darbu pie S2000 automašīnas "Fiesta" izstrādes."

"Mēs WRC rallijā nebraucam tikai prieka pēc, bet gan cīnāmies par uzvarām un tituliem. Nākamajos divos gados centīsimies vēl vairāk apliecināt "Ford" nozīmību saviem klientiem."

Pašlaik WRC rallija kopvērtējumā "Ford" komanda ar izcīnītiem 89 punktiem ieņem otro vietu. Par 17 punktiem vairāk ir "Citroen" vienībai.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-07-29 23:02, pirms 15 gadiem
tas labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja