Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Kubica turpina pārsteigt, šoreiz ceturtā vieta Francijas rallijā (+video)

Kubica turpina pārsteigt, šoreiz ceturtā vieta Francijas rallijā (+video)
Roberts Kubica rallijā "Rallye du Var"
Foto: www.forum-auto.com

Poļu F1 braucējs Roberts Kubica turpina pārsteigt. Francijā notiekošajā rallijā "Rallye du Var" pilots, braucot ar priekšpiedziņas automašīnu, apsteidza daudzus spēcīgus braucējus un izcīnīja augsto ceturto vietu.

Nepilna mēneša laikā šis Kubicam jau bija trešais rallijs. Oktobra vidū Kubica Francijas dienvidos startēja rallijā ''Rallye d'Antibes''. Neskatoties uz ne visai jauno automašīnu, polis šajā rallijā (brauca ar priekšpiedziņas automašīnu) pārspēja ļoti daudzus pilnpiedziņas braucējus, kā rezultātā finiša līniju viņš sasniedza trešajā vietā, bet savā A6 klasē viņš bija pārliecinoši ātrākais. Pēc tam viņš piedalījās Itālijā notiekošajā rallijā ''Rally Trofeo Maremma'', un arī šeit Kubica, braucot ar priekšpiedziņas automašīnu, izcīnīja trešo vietu.

Sebastiens Ožjē pie ''Citroen DS3 R3'' automašīnas stūres

Šoreiz kārta bija rallijam "Rallye du Var", kurš norisinājās Francijā. Šajā rallijā bija kupls un spēcīgs dalībnieku skaits. Uz starta ar ''Citroen DS3 R3'' automašīnu stājās franču rallija braucējs Sebastians Ožjē. Trīs dienās pilotiem bija jāveic 231 kilometrs. Pēc pirmās dienas ātrākais bija Kedriks Roberts (''Peugeot 307 WRC''), kuram 38 sekundes zaudēja Briss Tirabasi (''Subaru Impreza S14 WRC''). Sestais pēc pirmās dienas bija Kubica, bet 12. vietā atradās Ožjē. Otrajā dienā pilotiem bija jāaizvada pieci posmi. Arī pēc otrās dienas vadību saglabāja Roberts, kamēr Kubica bija pakāpies jau uz piekto vietu. Pēdējā dienā nekas nemainījās un uzvaru izcīnīja Roberts. Ceturtais palika Kubica, bet uzreiz aiz viņa ierindojās Ožjē. Jāatzīmē, ka abi piloti bija ātrākie braucēji savās (Kubica A6, Ožjē R3) klasēs.

Rallija "Rallye du Var" rezultāti

VietaEkipāžaAutomašīnaLaiks
1.ROBERT Cédric/DUVAL MatthieuPeugeot 307 WRC2:30:19:4
2.BOUFFIER Bryan/PANSERI XavierPeugeot 207 S2000+2:33:7
3.SARRAZIN Stéphane/RENUCCI Jacques-JulienPeugeot 207 S2000+3:01:0
4.KUBICA Robert/GERBER JakubRenault Clio S1600+3:29:9
5 .OGIER Sebastien/INGRASSIA JulienCitroën DS3+6:33:1
6 .DUB Clément/DELPUECH BernardFiat Grande Punto S2000+9:48:8
7.GAL Ludovic/BELOT OlivierPeugeot 207 S2000+10:15:3
8.ABBRING Kevin/MOMBAERTS KevinRenault Clio R3+11:23:6

Rallijs "Rallye du Var"

Izmantotie resursi:
autosport.com
ffsa.org


, 2010-11-29 12:36, pirms 13 gadiem
Sarazzins ar ir braucis F1 , bet tik 1 posmu
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.