Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs gatavs debijai ar "Citroen C4 WRC"

P.Solbergs gatavs debijai ar "Citroen C4 WRC"
Šādi izskatīsies Petera Solberga "Citroen C4 WRC" automašīna

Pēc trīs dienu testu braucieniem norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs atzina, ka ar nepacietību gaida to brīdi, kad varēs debitēt ar "Citroen C4 WRC".

Jau rakstījām, ka Solbergs sezonas pēdējos divos posmos brauks ar "Citroen C4 WRC" automašīnu. ''Lēmums bija ļoti, ļoti grūts. No abām komandām bija labi piedāvājumi, taču beigās izvēlējos ''Citroen,'' savu izvēli pirms kāda laika komentēja Solbergs. Ja Spānijā sportists startēs ar savu komandu, tad Velsas rallijā viņš kopā ar francūzi Sebastienu Ogēru pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu, tādejādi palīdzot komandai izcīnīt punktus ražotāju kausā.

Ar lielu nepacietību gaidu to brīdi, kad varēšu debitēt pie "Citroen C4 WRC" automašīnas stūres,'' saka Solbergs. ''Mēs tagad trīs dienas aizvadījām testu braucienus, kuri aizritēja ļoti labi. Spānijas rallijs būs ļoti smags posms, jo šeit ātrumposmi ir ļoti ātri. Šeit ātrumi būs ļoti lieli, tāpēc svarīgi atrast pareizos bremzēšanas punktus, jo savādāk tev rallijs būs beidzies.

Šis ir priekšpēdējais 2009.gada WRC rallija sezonas posms, kurš notiks uz asfalta. Ātrumposmi šeit būs plati, gludi un plūstoši.

Izmantotie resursi:
pettersolberg.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-29 08:33, pirms 15 gadiem
Lai Tev veicas Pēter,bet tikai nebrauc priekšā Mikam!
Solbergs ir foršs cilvēks, bet pēdējā laikā viņa sportiskajiem rezultātiem man zūd ticība. Talants viņam ir, bet viņš esot labās pozīcijās ātri pamanās visu sa_irst..

     [+] [-]

, 2009-09-29 09:50, pirms 15 gadiem
njā, Pēteris pavisam vairs nerāda to sniegumu. Atceros vēl Subaru mauca - tas tik bija kautkas.