Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs "Lõuna-Eesti Ralli" pēdējā ātrumposmā pārspēj Bergmani un izcīna trešo vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Vorobjovs "Lõuna-Eesti Ralli" pēdējā ātrumposmā pārspēj Bergmani un izcīna trešo vietu
Jāņa Vorobjova ekipāža. Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Igaunijā notikušajās rallija sacensībās "Lõuna-Eesti Ralli", kas norisinājās piektdien un sestdien, uzvaru izcīnīja mājinieki Gregors Jētss/Timo Taniels, bet Jāņa Vorobjova/Guntara Zicāna ekipāža pēdējā ātrumposmā cīņā par trešo vietu pieveica Ediju Bergmani/Ivo Pūķi.

Kā iepriekš vēstīts, Veru pilsētā un tās apkaimē notiekošās sacensības bija Igaunijas rallija čempionāta piektais, kā arī Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms. Divās dienās sportistiem bija jāmēro kopumā desmit ātrumposmi, ar kopējo garumu virs 100 kilometriem. Uz starta stājās 75 ekipāžas, arī dalībnieki no Latvijas.

Jētss/Taniels vakar iekrāto pārsvaru pār sekotājiem šodien turpināja palielināt, bet ļoti ātri bija arī igauņi Prīts Koiks/Kristo Tamms, rallija kopvērtējumā izcīnot otro vietu. Uzvarētājiem viņi zaudēja 30 sekundes.

Vorobjovs/Zicāns šīs dienas laikā progresēja, ieguva vairākas pozīcijas un noslēdzošajā dopā aizsteidzās priekšā arī Bergmaņa/Pūķa duetam, sasniedzot trešo vietu rallija kopvērtējumā un uzvaru LRČ5 grupā. Bergmaņa ekipāžai uzvara Igaunijas čempionāta EMV5 ieskaitē.

No mūsu sportistiem pirmajā desmitniekā absolūtajā vērtējumā iekļuva arī Emīls Blūms/Didzis Eglītis, kuriem sestā vieta, kā arī Kalvis Blūms/Jurģis Meisters, kuriem septītā vieta. Visas četras ekipāžas Latvijas čempionāta ieskaitē sacentās LRČ5 vērtējumā, gūstot pirmās četras pozīcijas.

Rezultāti: https://www.ewrc-results.com/result...

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

  +1 [+] [-]

, 2022-08-28 13:29, pirms 2 gadiem
Žēl, ka Vorobjovam karjerā nesanāca pabraukt WRC vai ERC čempionātos. Vienkārši tas cilvēks ir fenomenāls ar to tehniku sasniegt tādus rezultātus.

     [+] [-]

, 2022-08-30 23:39, pirms 2 gadiem
Louna Eesti Ralli 2022 - bildēs - JānisAsaris.com » Sākums

JA