Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes pilots atsakās no dalības Zviedrijas rallijā un iedod automašīnu P.Solbergam

Nīderlandes pilots atsakās no dalības Zviedrijas rallijā un iedod automašīnu P.Solbergam
Peters van Merksteins
Foto: www.crash.net

Nīderlandes sportists Peters van Merksteins nolēmis atteikties no ''Citroen DS3 WRC'' automašīnas un dalības Zviedrijas WRC rallijā, tā vietā to automašīnu iedodot norvēģim Peteram Solbergam.

Tikai pēdējā dienā kļuva zināms, ka Zviedrijas rallijā uz starta izies gan Peters Solbergs, gan arī Kimi Raikonens. Pēdējais, kurš iesniedza pieteikumu šim rallijam, bija Solbergs. Lai arī viņam bija panākta vienošanās ar "Citroen" par ''Citroen DS3 WRC'' automašīnas izmantošanu uz šo sezonu, franču autom ražotājs paziņoja, ka tam nav vairs spēkratu, ko iedot Solbergam. "Citroen" sākotnēji bija plānojis uzbūvēt ap 15 automašīnām, taču beigās iznāca uzbūvēt tikai četras mašīnas…

"Pašā pēdējā brīdī Zviedrijas rallijam pieteicās Solbergs, kurš paziņoja, ka brauks visos 13 sezonas posmos," saka "Citroen" komandas vadītājs Olivjē Kesnels. "Gribētu pateikties van Merksteinam, jo, pateicoties viņam, Zviedrijas rallijā varēsim redzēt Solbergu. van Merksteins savu mašīnu nolēma uz šo posmu iedot norvēģu pilotam.''

''Jā, mums bija vienošanās, ka startēsim Zviedrijas rallijā, taču beigās uz šo ralliju nebija pieejamas tik daudz mašīnu, cik gribēja "Citroen". Pēc ļoti labas diskusijas ar "Citroen Racing" mēs nolēmām nebraukt Zviedrijā, bet dot iespēju Solbergam. Mēs tagad Zviedrijas vietā vēlāk startēsim Argentīnas WRC rallijā," teikts ''Van Merksteijn Motorsport'' komandas paziņojumā.

Izmantotie resursi:
www.crash.net

Slēpts komentārs: Juronz

 +12 [+] [-]

, 2011-01-28 22:32, pirms 13 gadiem
Nu dēļ šā gājiena es domāju ka tas Nīderlandietis ir ieguvis daudz jaunu fanu, jo Solberga fani es domāju ir ļoti pateicīgi Nīderlandietim!!!!

 +10 [+] [-]

, 2011-01-28 22:41, pirms 13 gadiem
nav jau nemaz tik nezināms, ja n-tos gadus nebrauc WRC, tad tas jau nenozīmē ka nav zināms. Vajag rallijam pasekot līdzi nedaudz vairāk kā ziņās paklausīties.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-28 23:11, pirms 13 gadiem
Juronz rakstīja: Nu bet normāli-kas ir Peters van Merksteins (nekam nezināms braucējs), un kas ir Peters Solbergs? Bez Solberga vispār WRC 40% auditorijas zaudētu.
Pirmkārt, es šaubos, ka pat Lēba aiziešana paņemtu 40% auditorijas. Un otrkārt, Sūlberga popularitāte ir, labākajā gadījumā, FIA problēma, nevis van Merksteina.

     [+] [-]

, 2011-01-29 00:30, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Nu dēļ šā gājiena es domāju ka tas Nīderlandietis ir ieguvis daudz jaunu fanu, jo Solberga fani es domāju ir ļoti pateicīgi Nīderlandietim!!!!
Ok, atgādini rallija faniem pēc gada par šito holandieti. Neviens viņu neatcerēsies.

     [+] [-]

, 2011-01-29 00:34, pirms 13 gadiem
Vispār-tas ir psc, ka tāds autosporta guru kā Solbergs, nevar 1,5 mlj. priekš normālas sezonas savākt...

  +4 [+] [-]

, 2011-01-29 02:02, pirms 13 gadiem
Juronz rakstīja: Vispār-tas ir psc, ka tāds autosporta guru kā Solbergs, nevar 1,5 mlj. priekš normālas sezonas savākt...
Nē-e psc ir šitais:
"Citroen" sākotnēji bija plānojis uzbūvēt ap 15 automašīnām, taču beigās iznāca uzbūvēt tikai četras mašīnas…

     [+] [-]

, 2011-01-29 06:23, pirms 13 gadiem
van merksteins ir naudas braucejs, ta, tas ir! Vispar zheel par Fransua Duvalu un daudziem citiem viriem, kuriem ir ieksha, bet rallijs vienmer ir bijis darga lieta, un tapec ir tadas dalitas sajutas! Bet Solbergs ir tada dzirkstele!

     [+] [-]

, 2011-01-29 06:49, pirms 13 gadiem
Belgos ir bijis speks!Loix., Snijers Duez... a tachu Thiry!