Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Seska/Franča ekipāža Čīles WRC posmu sāk ar otro vietu treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

Seska/Franča ekipāža Čīles WRC posmu sāk ar otro vietu treniņā
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Mārtiņa Seska/Renāra Franča ekipāža uzrādījusi otro ātrāko rezultātu pasaules rallija čempionāta Čīles posma "shakedown" sesijā, bet daļa "Rally1" klases pilotu, pēc viņu teiktā, izvēlējās nebraukt pilnā ātrumā, lai pietaupītu riepas.

Treniņu nolūkos izmantotais "Conuco" ātrumposms bija 6.79 km garš, tomēr, kā atzina WRC kopvērtējuma līderis Tjerī Noivils, nebija līdzīgs tiem, kas gaidāmi sacensībās. Čīles rallijs risināsies piektdien, sestdien un svētdien, dalībniekiem veicot kopumā 16 ātrumposmus.

Pirmajā braucienā Sesks/Francis uzrādīja rezultātu 3:25.3, tobrīd ieņemot otro pozīciju aiz Kalles Rovanperas pārstāvētās "Toyota" ekipāžas. Otrajā braucienā mūsu sportisti bija ievērojami ātrāki - 3:20.5, bet ar trešo piegājienu savu rezultātu uzlaboja līdz 3:20.4. Vēl ātrāk treniņā trasi kopumā mēroja tikai "Hyundai" pilots Esapeka Lapi, kurš pirms gada šajās sacensībās avarēja jau pirmajā ātrumposmā.

"Bija ļoti ātri," sacīja "M-Sport Ford" komandas pilots Mārtiņš Sesks. "Paātrinājums ir tik milzīgs, ka pirmajos kilometros acīs patiešām ir reibinoša sajūta. Komandas vadītājs teica, ka man jādod labas intervijas ātrumposmu beigās. Pēc tam viņš teica, ka, ja sajūta ir laba, varam braukt ātrāk!"

Trešais ātrākais bija Sami Pajari, kurš šonedēļ aizvadīs savu otro WRC posmu "Rally1" kategorijā "Toyota" komandā pēc Somijā izcīnītās ceturtās vietas.

Seska ekipāžai šis būs trešais pasaules čempionāta posms ar "Ford Puma Rally1" mašīnu. Tāpat kā posmā Polijā, kur tika sasniegta piektā vieta, šajā reizē latvieši startēs ar auto bez hibrīda sistēmas. Jāņem vērā, ka Čīles ātrumposmi atrodas augstu virs jūras līmeņa, līdz ar to šeit šī sistēma dod lielākas priekšrocības.

Čīles rallija "shakedown" rezultāti:

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv

     [+] [-]

, 2024-09-26 18:00, vakar
kur var redzet live bezmaksas?

     [+] [-]

, 2024-09-26 19:06, vakar
Janopērk Go3 un tad var skatīties bez maksas

     [+] [-]

, 2024-09-26 19:23, vakar
Aigaro rakstīja: Janopērk Go3 un tad var skatīties bez maksas
Ar mēneša maksu ,ne bez maksas ,