Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Citroen" vēlas noturēt Raikonenu

"Citroen" vēlas noturēt Raikonenu
Kimi Raikonens aizvadītajā Vācijas rallijā
Foto: www.ewrc.cz

"Citroen" komandas šefs Olivers Kesnels paziņojis, ka vēlas, lai somu rallija braucējs Kimi Raikonens arī nākamgad pārstāvētu "Citroen Junior" vienību.

Nesen Kimi paziņoja, ka nav izlēmis, ko darīs nākamajā sezonā, taču par piedalīšanos F1 viņš šobrīd nedomājot. Aizvadītajā Vācijas rallijā somu pilots izcīnīja septīto vietu, pierādot, ka arī pirmajā gadā viņš spēj būt ātrs. Gan pilots, gan arī viņa stūrmanis bieži vien atzīst, ka šis ir tikai mācību gads, taču nekas vairāk par šīs ekipāžas nākamā gada plāniem vēl nav zināms…

Pēc aizvadītā Vācijas rallija "Citroen" komandas šefs Kesnels atzina, ka labprāt paturētu Kimi arī nākamgad. "Mums patīk Raikonens un mēs gribētu, lai viņš mūsu vienībā brauktu arī nākamsezon. Būtu ļoti priecīgi, ja viņš paliktu mūsu komandā." Uz jautājumu, vai viņš ir runājis ar somu sportistu par viņa nākotnes plāniem, Olivers atzina: "Vācijā biju četras dienas, taču mēs par to nerunājām. Dzirdēju, ka Raikonens un viņa menedžeris gribēja runāt, taču mums neizdevās par to parunāt."

Tikmēr pats somu sportists labprāt turpinātu braukt rallijā. "Līdz šim man šī rallija sezona ir patikusi, tāpēc būtu priecīgi turpināt to, ko līdz šim esam iesākuši. Taču pagaidām nekas nav zināms."

Jautājot Kesnelam par to, kuru vietu Raikonens varētu izcīnīt gaidāmajos Spānijas un Francijas rallijos, "Citroen" šefs noteica: "Domāju, ka abos šajos posmos viņš varētu finišēt Top 5".

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Raikonens nākamgad brauks "Citroen Junior" komandā?

  • 65

  • 2


     [+] [-]

, 2010-08-26 10:00, pirms 14 gadiem
es uzskatu, ka naakamgad jaapaliek veel sajaa komandaa un peec tam var mekleet citu komandu, aks zin, varbuut atbriivojas vieta lielajaa komandaa!

Noveelu, lai Kimi tiesaam sasniedz top 5 naakamajos posmos!