Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs: "Uz Japānu došos ar vienu mērķi – uzvarēt"

Solbergs: "Uz Japānu došos ar vienu mērķi – uzvarēt"
Peters Solbergs Jaunzēlandes rallijā
Foto: AFP

Mēneša beigās Japānā risināsies priekšpēdējais šī gada WRC rallija posms, un šajā posmā savu mājas ralliju aizvadīs "Subaru" komanda. Kā uzskata Peters Solbergs, tad komandai ir labas izredzes, lai pēc trīs gadu pārtraukuma atkal izcīnītu uzvaru.

"Subaru" Grieķijas rallijā debitēja ar jauno "Subaru Impreza WRC2008" modeli. Lai arī tika aizvadīti neskaitāmi testu braucieni, šis modelis nespēja un joprojām nespēj būt tikpat ātrs, cik "Ford'' un ''Citroen''. Pēdējos testu braucienos "Subaru" komanda lielu vērību pievērsa regulējumiem, kas varētu būt atbilstoši tieši Japānas posmam.

Lai arī šosezon "Subaru" komanda nerāda to sniegumu, uz kuru cer daudzi šīs komandas atbalstītāji, Solbergs uzskata, ka Japānā "Subaru" varētu izcīnīt uzvaru. "Mana ziņa "Subaru" un WRC faniem Japānā ir: "Lūdzu, uz šo ralliju raugieties ar lielu optimismu." Pēc asfalta rallija mēs pilnībā pārslēdzāmies uz gatavošanos Japānas un Velsas rallijam, lai pēc iespējas labāk atrastu īstos regulējumus. 2004.gadā uzvarēju Japānā, tāpēc arī šogad uz Japānu došos ar vienu domu – uzvarēt!"

Solberga komandas biedrs Kriss Atkinsons uzskata, ka "Subaru" komandai šis rallijs ir ļoti piemērots. "Šogad ātrumposmi būs jauni, un pēc pieredzes varu teikt, ka man patīk ātri un šauri ceļi. Ātrumposmi ir līdzīgi Somijas rallijam, un tieši Somijā es izcīnīju savu pēdējo pjedestālu. Šis rallijs mums ir ļoti svarīgs, tāpēc uz to raugos ar lielu optimismu. Šis ir komandas mājas rallijs, kā arī ikviens šeit ir liels "Subaru" komandas fans."

"Subaru" aizvada testu braucienus

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-10-24 18:32, pirms 16 gadiem
Nesanāks Tev

     [+] [-]

, 2008-10-24 18:55, pirms 16 gadiem
Šādam mērķim vajadzētu būt vienmēr Es tā domāju.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 19:23, pirms 16 gadiem
Peters Solbergs vēl parādīs Novēlu viņa uzvaru Japānā un konkurentspējīgāku mašīnu nākotnē

     [+] [-]

, 2008-10-25 10:45, pirms 16 gadiem
Western rakstīja: Peters Solbergs vēl parādīs Novēlu viņa uzvaru Japānā un konkurentspējīgāku mašīnu nākotnē
piekrītu