Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Stobart" Somijas rallijā cīnīsies par kārtējo pjedestālu

"Stobart" Somijas rallijā cīnīsies par kārtējo pjedestālu
Henings Solbergs.
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Pēc Polijas rallijā izcīnītās trešās vietas, "Stobart" komanda cer, ka tās pilotam Heninga Solbergam izdosies trešo reizi šajā sezonā kāpt uz goda pjedestāla.

Vēl pēc 15. ātrumposma Henings Polijas rallijā atradās piektajā vietā, taču tad izstājās gan Sebastiens Ogērs, gan Jari Mati Latvala, kas Heningam ļāva pakāpties uz trešo vietu. Uz Somiju komanda devās pacilātā garastāvoklī, un arī tagad komanda cer, ka veiksmīgo sniegumu viņiem izdosies turpināt Somijā.

"Heningam šeit ir liela pieredze, tāpēc ceram, ka tā arī šoreiz mums ļaus šeit izcīnīt lielisku rezultātu," saka komandas šefs Malkolms Vilsons.

"Braukt Polijas ralliju pirms Somijas – tas bija labs treniņš," saka komandas pilots Metjū Vilsons. "Mēs Polijas rallijā ieguvām vērtīgas atziņas – sākot no trases pierakstīšanas, kas mums noteikto palīdzēs Somijā. Šeit startēšu trešo reizi, tāpēc būšu daudz pieredzējušās. Šis ir rallijs, kurā noteikti vajag pieredzi."

"Ceru, ka Somijā varēšu braukt vēl ātrāk nekā Polijā," iesāk Solbergs. "Šis būs svarīgs rallijs manam sponsoram "Expert", kurš ir zināms zīmols Somijā. Pagājušajā gadā šeit pēc pirmās dienas biju trešais, tāpēc ceru atkārtot šādu sniegumu arī šoreiz. Divi pjedestāli pēc kārtas būtu fantastika."

Izmantotie resursi:
stobartmotorsport.com