Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Kuriozs Argentīnas rallijā – pilots paliek bez mašīnas

Kuriozs Argentīnas rallijā – pilots paliek bez mašīnas
Īstā Brinildsena mašīna tagad ceļo uz tālo Jaunzēlandi
Foto: www.flickr.com

Kuriozs atgadījums atgadījies ar vienu no Neikšāna/Dzirkala konkurentiem - PWRC klases braucēju Eivindu Brinildsenu, kura automašīna no Eiropas aizceļoja nevis uz Argentīnu, bet gan uz Brazīliju.

Brinildsens, kurš PWRC klases kopvērtējumā pēc trīs posmiem ieņem trešo vietu, Argentīnas rallijā būs spiests iztikt ar īrētu automašīnu, jo viņa spēkrats kļūdas pēc aizceļoja uz Brazīliju, nevis uz Argentīnu.

Brinildsens pārstāv ''Ralliart New Zealand'' komandu, un viņa rīcībā bija paredzēta ''Mitsubishi Lancer EVO IX'' automašīna. Kļūdas pēc tā no Eiropas devās nevis uz Argentīnu, bet gan uz Riodežaneiro Brazīlijā. Pēc tam, kad vietējie muitnieki konstatēja kļūdu, viņi šo mašīnu aizsūtīja atpakaļ nevis uz Argentīnu, bet gan uz Jaunzēlandi.

Tieši šis sportists tika uzskatīts par vienu no galvenajiem kandidātiem uz uzvaru Argentīnas rallija PWRC klasē, kas tādejādi viņam ļautu pārņemt vadību PWRC klases kopvērtējumā, jo ne Patriks Sandels, ne Araujo Argentīnā nestartē.

Taču pēdējās minūtēs tomēr izdevās atrast risinājumu, par ko parūpējās vietējais pilots Federiks Vilagra, kurš šajā rallijā startēs ar ''Ford Focus RS WRC 08'' automašīnu. Viņam pieder ''VRS'' rallija komanda, kura Argentīnas rallija čempionātā startē ar vairākām ''Mitsubishi Lancer'' automašīnām.

Otrdien un trešdien Vilagras 2008.gadā brauktais ''Mitsubishi Lancer EVO IX'' tika speciāli sagatavots šim posmam un neilgu brīdi pirms treniņbraucieniem nonāca Brinildsena rokās. Tagad sportists atzina, ka viņa mērķis ar šo automašīnu ir nonākt finišā.

''Šī ir devītās paaudzes automašīna, tāda pati kā man,'' iesāk sportists. ''Bet ar tik ātrām pārmaiņām...tas nav tas labākais. Protams, tā nav ideālākā situācija, bet mums ar to ir jāsamierinās un jādara tas labākais. Nevaru sasist šo mašīnu. Sāksim pirmo dienu un atļausim konkurentiem braukt ātrāk. Nebrauksim ātri un neriskēsim. Būsim priecīgi, ja beigās izdosies izcīnīt kādus punktus.''

Izmantotie resursi:
wrc.com

 +10 [+] [-]

, 2009-04-24 11:06, pirms 15 gadiem
Vienā vārdā - FAIL!!!

  +5 [+] [-]

, 2009-04-24 11:13, pirms 15 gadiem
"Nevaru sasist"

  +6 [+] [-]

, 2009-04-24 11:22, pirms 15 gadiem
kam negadas

  +5 [+] [-]

, 2009-04-24 11:23, pirms 15 gadiem
mjaa.. es saprotu, e-pastu var nosūtīt ne tur kur vajag, vēstuli var nosūtīt ne tur kur vajag, bet milzīgu konteineri ar mašīnu... vēl var kkā saprast, ka sajauc Argentīnu ar Brazīliju - viens kontinents, moška vnk netrāpija pareizajā lidmašīnā, bet sajaukt Argentīnu ar Jaunzēlandi - tā jau ir kkāda plānprātības pazīme no muitnieku puses!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-24 11:40, pirms 15 gadiem
M rakstīja: "Nevaru sasist"
Lai arī tu esi biezais, tas nav smuki sasist svešu mašīnu, kuru citi svām rokām ir būvējuši. Tas jau nav nekāds konveijers!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-24 11:57, pirms 15 gadiem
labs kuriozs

     [+] [-]

, 2009-04-24 12:35, pirms 15 gadiem
nepatīkami

     [+] [-]

, 2009-04-24 12:43, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Lai arī tu esi biezais, tas nav smuki sasist svešu mašīnu, kuru citi svām rokām ir būvējuši. Tas jau nav nekāds konveijers!
Ruugta pieredze raada, ka nesmukumi biezhi rodas tieshi taapeec, ka "nav smuki" un "nevar" nav viens un tas pats.