Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Olivera Solberga rallija auto šosezon jaunās krāsās

Juris Grīns
Juris Grīns

Olivera Solberga rallija auto šosezon jaunās krāsās
Foto: Twitter.com/OliverSolberg01

Rallija braucējs Olivers Solbergs, cerot šogad beidzot izcīnīt pasaules čempiona titulu WRC2 kategorijā, atrādījis savas mašīnas jaunās krāsas.

Lai gan Solberga sakarā starpsezonā bijušas vairākas baumas par iespējamo komandu maiņu, sportists turpinās pārstāvēt "Toksport" vienību un arī turpmāk saņems atbalstu no "Škoda Motorsport" rūpnīcas. Tiks turpināta sadarbība ar britu stūrmani Eliotu Edmondsonu, un ekipāža startēs ar "Škoda Fabia RS Rally2" mašīnu.

Pasaules čempionātu Solbergs uzsāks jau ar Montekarlo ralliju, taču cīņu par WRC2 ieskaites punktiem sāks tikai otrajā posmā "Rally Sweden". Lai gan braucējs dzimis Norvēģijā, sportā pilots pārstāv savas mātes dzimteni Zviedriju. Līdz ar to šis viņam būs māju posms.

Solberga ekipāža pirms šonedēļ gaidāmā Montekarlo rallija atrādījusi sava auto jauno dizainu, kas trasē noteikti būs labi pamanāms.

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv

  +1 [+] [-]

, 2024-01-24 12:35, pirms 3 mēnešiem
Sesks testē jauno Yaris ... https://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/S...

     [+] [-]

, 2024-01-24 13:35, pirms 3 mēnešiem
dsks rakstīja: Sesks testē jauno Yaris ... https://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/Sesks+Yaris+Rally2+19.01.2024/
Cerīga ziņa