Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvala avarē ar 150 km/h lielu ātrumu, ''Ford'' komanda atsaka dalību Lapzemes rallijā

Latvala avarē ar 150 km/h lielu ātrumu, ''Ford'' komanda atsaka dalību Lapzemes rallijā
"Ford Fiesta RS WRC" automašīna
Foto: www.motorward.com

"Ford" rallija vienība nolēmusi atsaukt dalību gaidāmajā Lapzemes rallijā, jo komandas pilots Jari Mati Latvala testos ļoti spēcīgi sasita savu automašīnu.

Lai labāk sagatavotos jaunajai WRC rallija sezonai, "Ford" komanda bija plānojusi piedalīties Lapzemes rallijā. Taču pagājušajā nedēļas nogalē, piedaloties testos Zviedrijā, smagu avāriju piedzīvoja Jari Mati Latvala. Līdz ar to komanda nolēma atteikties no dalības šajā rallijā (bija plānots tajā piedalīties ar to mašīnu, ar kuru tika veikti testi), tā vietā veltot darbus pie automašīnas labošanas un noslēdzošajiem testiem. Tiek ziņots, ka Latvala un viņa stūrmanis avāriju piedzīvoja braucot ar 150 km/h lielu ātrumu, taču, par laimi, ne pilots, ne viņa stūrmanis šajā negadījumā necieta, ko nevar teikt par automašīnu...

"Tā bija mana kļūda,'' iesāk Latvala, kurš avārijas brīdī brauca ar sesto pārnesumu. ''Vienā līkumā gribēju izmantot sniega kupenas, lai sabremzētu automašīnu, taču pirms sniega kupenām automašīna sāka mest kūleņus un mēs ielidojām kokos. Gan es, gan stūrmanis šajā negadījumā necieta, kas tādējādi pierāda to, cik stipra ir šī automašīna. Mēs spēsim salabot šo mašīnu un turpināsim testus."

"Gribu atvainoties visiem faniem, kuri gribēja redzēt Latvalu un Miko Hirvonenu Lapzemes rallijā, taču šobrīd labākais risinājums ir pabeigt testus un gatavošanos jaunajai sezonai," saka "Ford" komandas vadītājs Malkolms Vilsons.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  -2 [+] [-]

, 2011-01-25 00:38, pirms 13 gadiem
kurs fordins jau vina rekina?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-01-25 10:29, pirms 13 gadiem
Pārāks par krievu....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-26 23:35, pirms 13 gadiem
Labāk treniņā nekā rallijā!