Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Gardemeisters: "Ceru, ka šis Somijas rallijs man palīdzēs atgriezties WRC rallijā"

Gardemeisters: "Ceru, ka šis Somijas rallijs man palīdzēs atgriezties WRC rallijā"
Tonijs Gardemeisters Igaunijas rallijā
Foto: www.rallifotod.eu

Bijušais ''Ford'' rallija komandas braucējs Toni Gardemeisters cer, ka viņam Somijā izdosies aizvadīt lielisku ralliju, kas tādējādi ļautu viņam atgriezties WRC rallijā.

Gardemeisters pēdējo reizi WRC brauca 2008. gadā, kad vēl pastāvēja ''Suzuki SX4 WRC'' komanda. Pēc tam, kad japāņu komanda aizgāja no rallija, Toni startēja dažādos rallijos, taču pilota mērķis joprojām ir atgriezties WRC. Līdz šim 35 gadus vecais pilots WRC ir aizvadījis 111 rallijus, kuru laikā braucis piecās dažādās komandās.

Gardemeisters startēs arī šī gada Somijas WRC rallijā, kurā pilots cer uzvarēt N4 grupā, kas tādējādi viņam ar optimismu ļautu raudzīties uz nākamo sezonu. Aizvadītajā nedēļas nogalē Gardemeisters piedalījās Otepes rallijā, kurā kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu, bet N4 klasē – otro.

''Somijas WRC rallijs ir manas šīs sezonas galvenais starts,'' iesāk somu sportists. ''Mans mērķis ir uzrādīt lielisku rezultātu, kas tādējādi palīdzētu maniem nākotnes plāniem. Gribu, lai mans vārds parādās WRC rallijā. Gribu pierādīt, ka es varu braukt 2011. gadā WRC. Igaunijas rallijs bija perfekts treniņš pirms Somijas rallija. Sacensību režīmā bija jāveic 180 kilometri un, tie ceļi bija ļoti līdzīgi tiem, kādi ir Somijā,'' piebilda soms.

Tikmēr nesen Somijā divu dienu testus nobrauca Miko Hirvonens, kurš kopā aizvadīja ap 500 kilometriem.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...