Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs pagarina līgumu ar "Tools"

Solbergs pagarina līgumu ar "Tools"
Peters Solbergs paraksta līgumu
Foto: www.pettersolberg.com

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs šīs nedēļas sākumā pagarinājis līgumu ar ''Tools'' kompāniju uz vēl vienu gadu.

Pēc šīs sezonas sportists atzina, ka vēl nav zināms ar kādu automašīnu viņš varētu braukt 2010.gadā. Visticamāk, ka viņš turpinās braukt ar "Citroen", taču ir izskanējušas runas, ka viņš varētu pāriet arī uz "Ford". "Šobrīd vislabāko piedāvājumu man izteicis "Citroen", taču gala lēmums vēl nav pieņemts. Viss izšķirsies no tā, kādu atbalstu saņemšu no ražotājiem. Paredzu, ka "Ford" var nedaudz palīdzēt manai komandai, taču situācija vēl ir neskaidra. Pagaidām vairāk izskatās, ka tas varētu būt "Citroen".

Papildus tam Solbergs atzina, ka viņa lielākais darbs būs pie sponsoru piesaistes. "Manas lielākās pūles tagad ir savākt atlikušo naudu (esot savākti ap 70% no nepieciešamā budžeta - aut.), lai varētu startēt 2010.gadā," decembra sākumā teica sportists."

Taču šīs nedēļas sākumā sportists pagarinājis līgumu ar ''Tools'' kompāniju uz vēl vienu gadu. "Bija patīkami šogad strādāt ar ''Tools'', tāpēc esmu priecīgs, ka viņi izvēlējās ar mani turpināt šo sadarbību. "Tools" atbalsts šajā gadā bija ļoti nozīmīgs, tāpēc esmu laimīgs, ka "Tools" ar mani būs kopā arī nākamgad," saka sportists.

"Bija patīkami strādāt gan ar Peteru, gan ar viņa komandu," iesāk "Tools" pārstāvis Anders Olavsens. ''Nav ne mazāko šaubu, ka Solbergam pret šo sportu ir liela mīlestība, taču arī bez tā mēs esam priecīgi par to, kā viņš strādāja mūsu klientu un partneru labā. Esam pārliecināti, ka 2010.gads būs tikpat veiksmīgs.''

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

Izmantotie resursi:
pettersolberg.com