Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs uzvar kartinga sacīkstēs un atrodas vadībā Spānijas rallijā

Lēbs uzvar kartinga sacīkstēs un atrodas vadībā Spānijas rallijā
Dani Sordo Spānijas rallija treniņos
Foto: www.ewrc.cz

Vakar pirms Spānijas rallija starta piloti aizvadīja sacensības kartinga trasē, kur ātrākais pilots bija šī gada pasaules rallija čempions Sebastiens Lēbs, kurš arī ir vadībā pēc pirmajiem trijiem Spānijas rallija posmiem.

Katram pilotam tika dota iespēja 900 metrus garajā trasē aizvadīt trīs braucienus. Tajos visātrāko laiku uzrādīja Lēbs, kurš šajās sacīkstēs uzvarēja jau piekto gadu pēc kārtas. Otrais, arī piekto gadu pēc kārtas, palika Dani Sordo, kurš komandas biedram zaudēja 0,4 sekundes. Trešais palika Jari Mati Latvala no ''Ford'' vienības, bet ceturtajā vietā ierindojās Miko Hirvonens.

''Kad sāku braukt, tad mans mērķis ir uzvarēt. Šis ir labs rezultāts ''Citroen'' komandai. Kārtējā pirmā un otrā vieta. Šis rezultāts ir svarīgs cīņā par čempiontitulu, lai arī mēs jau esam to izcīnījuši,'' pēc finiša jokojot atbildēja Lēbs.

Taču šodien piloti jau ir devušies rallija trasē, kur jau ir aizvadīti pirmie trīs ātrumposmi. Diena sākās ar 35 kilometrus garu posmu, kurā vislabāk veicās Lēbam. 2,7 sekundes viņam zaudēja Latvala, bet septiņas sekundes – Sebastiens Ožjē. Otrajā posmā ātrākais jau bija norvēģis Peters Solbergs, bet trešajā posmā atkal ātrākais bija Lēbs. Līdz ar to pēc pirmajiem trijiem posmiem vadībā ir Lēbs, kurš par 11,9 sekundēm apsteidz savu nākamā gada komandas biedru Ožjē.

Šobrīd piloti atrodas servisa parkā, bet pēc tam viņi dosies atkal veikt jau no rīta brauktos posmus.

Spānijas rallija rezultāti pēc trīs posmiem

VietaPilotsMašīnaLaiks
1.S.LēbsCitroen C4 WRC43:00.4
2.S.OžjēCitroen C4 WRC+11.9
3.J.M.LatvalaFord Focus RS WRC 09+13.1
4.P.SolbergsCitroen C4 WRC+23.8
5.M.HirvonensFord Focus RS WRC 09+24.5
6.D.SordoCitroen C4 WRC+25.2
7.M.VilsonsFord Focus RS WRC 08+1:23.0
8.K.BloksFord Focus RS WRC 08+1:52.4

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-10-22 13:58, pirms 14 gadiem
Pareiz Loebs teica ka Ožje būs vinja siivaakais konkurents naakamajā sezonā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja