Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

A.Neikšāns uzvar rallijsprintā "Viduslatvija 2012"

Jānis Celmiņš

A.Neikšāns uzvar rallijsprintā "Viduslatvija 2012"
Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals
Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Latvijas Mobilā telefona rallija komandas ekipāža Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals sestdien uzvarēja rallijsprintā “Viduslatvija 2012”, kas risinājās Jēkabpilī.

Rallijsprintā sportistiem bija jāveic seši ātrumpomsi, un pirms šīm sacensībām tika paredzēts, ka par uzvaru tajā cīnīsies mājinieks, Mārtiņš Svilis, un Andis Neikšāns. Tā arī bija - pēc pirmajiem trim ātrumposmiem Mārtiņš bija izvirzījās vadībā, taču cīņa bija līdzīga, un ekipāžas šķīra tikai dažas sekundes. Tomēr ceturtajā ātrumposmā dēļ izstāšanās Sviļa vārds no rezultātu saraksta pazuda, un uzvaru svinēja Andis

“Uz šīm sacensībām braucām kā uz treniņu pirms rallija “Latvija 2012”, tāpēc sākumā bija tāds kā apjukums - it kā treniņš, bet rezultāti, tiesneši... Pirmajos ātrumposmos nespējām atrast ritmu,” stāsta Andis. “Tomēr piektajā un sestajā ātrumposmā atguvāmies un sacensību beigās pašam patika, kā braucām. Būsim labi sagatavojušies rallijam “Latvija”!”

Kopumā LMT rallija komandas ekipāža uzvarēja četros no sešiem šā rallijsprinta ātrumposmiem.

Nākamais starts Andim un Pēterim būs 2012. gada Latvijas rallija čempionāta noslēdzošajā posmā, rallijā “Latvija 2012”, kas risināsies Jūrmalas, Tukuma un Kuldīgas apkārtnē 29. un 30. septembrī.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas
preses pārstāve
Līga Stirna

     [+] [-]

, 2012-09-23 11:17, pirms 12 gadiem
ko Māris nebrauc?

     [+] [-]

, 2012-09-25 20:21, pirms 12 gadiem
matadors rakstīja: ko Māris nebrauc?
Vins pa Krieviju nemas, brauc un trenee brauceejus tur.