Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Skoda" startēs arī Krievijas IRC rallijā

"Skoda" startēs arī Krievijas IRC rallijā
Foto: www.rallybuzz.com

Pēc Beļģijas Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallija, kurā uzvaru izcīnīja Kriss Mēke, "Skoda" komanda paziņoja, ka tā startēs arī nākamajā posmā – Krievijas rallijā.

Beļģiju "Skoda" komanda pameta ar divējādām izjūtām – it kā kopvērtējumā izcīnīta otrā un piektā vieta, taču pirms pēdējā posma abi piloti atradās pirmajā trijniekā. Pēdējā dopā Juha Haninens pārsita savas automašīnas riteni un no trešās vietas atkrita uz piekto.

"Šis bija pirmais mūsu asfalta rallijs ar šo "Fabia Super 2000" automašīnu. Šis bija ļoti smags, jo bija jācīnās par katru sekundi,'' saka komandas pārstāvis Mihals Hrabaneks. Mēs esam pavirzījušies uz priekšu, taču vēl ir ļoti daudz darāmā. Šī pieredze, kuru ieguvām Beļģijā mums noteikti palīdzēs arī turpmāk. Gribētu pateikt paldies abām mūsu ekipāžām par to sniegumu, kuru viņas rādīja šajā grūtajā trasē. Nākamais posms, kurā startēsim, būs rallijs Krievijā. Šis būs nākamais izaicinājums mūsu "Fabia Super 2000" automašīnai un mūsu pilotiem."

IRC rallija kopvērtējumā Kopeckis ar 21 punktu ieņem trešo vietu, bet Haninens ar četriem punktiem kopvērtējumā atrodas 13. pozīcijā. Ražotāju kausā "Skoda" komanda ar 25 punktiem ir trešajā vietā.

Kopvērtējums:

VietaPilotsPunkti
1.Kris Meeke30
2.Freddy Loix24
3.Jan Kopecky21
4.Nicolas Vouilloz14
5.Giandomenico Basso11
6.Sebastien Ogier10
7.Carl Tundo10
8.Alistair Cavenagh8

Kopvērtējums ražotāju kausā:

VietaRažotājsPunkti
1.Peugeot68
3.Ralliart35
3.Skoda25
4.Abarth15

Ipras rallijs

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com