Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lietuvietis piedzīvo smagu avāriju un iznīcina savu ''VW Golf'' automašīnu

Lietuvietis piedzīvo smagu avāriju un iznīcina savu ''VW Golf'' automašīnu
Auto avārijas brīdī
Foto: Rimas Lelecka

Smagu avāriju svētdien Lietuvā notiekošajās ''Aukštaitijos taurė 2016'' sacensībās piedzīvoja kāds lietuviešu sportists, kurš ar savu "VW Golf" ieskrēja kokā un apgāzās.

Šajās sacensībās sportisti brauc pa kilometru garu hipodromu, kurā bija tikai četri kreisie līkumi. Diemžēl Ramunas Daiņus kādā līkumā iebrauca par ātru, pēc kā viņa auto ar aizmuguri ieskrēja kokā un apgāzās uz jumta. Par laimi, pilots smagas traumas neguva un tika cauri ar viegliem miesas bojājumiem. Jāatzīmē, ka šajās sacensībās sportista automašīna nebija aprīkota ar drošības karkasu, ko ļaujot tehniskie noteikumi (riskus gan uzņemas katras braucējs pats).

''Avārija notika tāpēc, ka par ātru iebraucu līkumā. Koks bija tuvu ceļa malai, tāpēc pēc nepareizās trajektorijas un ienākošā ātruma auto ar aizmuguri trāpīja pa koku. Mašīnā biju viens. Par laimi, neko neesmu lauzis, ir tikai daži sasitumi. Diemžēl auto gan tagad nonāks metāllūžņos,'' tā pēc avārijas teica Ramunas Daiņus, kurš piebilda, ka turpmāk sacensībās, visticamāk, brauks ar auto, kas būs aprīkots ar drošības karkasu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

     [+] [-]

, 2016-02-22 21:56, pirms 9 gadiem
'' visticamāk, brauks ar auto, kas būs aprīkots ar drošības karkasu.''

Kā viņam vispār ļāva sēsties tur pie stūres?