Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Stobart'' Vācijas rallijam piesaka Duvālu

''Stobart'' Vācijas rallijam piesaka Duvālu
Šāda izskatīsies Fransuā Duvāla automašīna Vācijas rallijā
Foto: www.rallybuzz.com

Kļuvis zināms, ka Vācijas WRC rallijā ''Stobart'' vienības sastāvā mēs redzēsim beļģu rallija braucēju Fransuā Duvālu, kurš pirms neilga laika paziņoja, ka pamet WRC ralliju.

Pēdējo reizi WRC rallija ietvaros Duvāls brauca 2008. gada Velsas rallijā, kad pilots finišēja augstajā sestajā vietā. Kopš tā laika pilots WRC rallijā vairs nebrauca. Lai arī viņš ļoti vēlējās turpināt braukt rallijā, tas viņam neizdevās, jo trūka līdzekļu. Gada sākumā Duvāls paziņoja, ka vairs nebrauks WRC rallijā, taču, kā dažreiz mēdz notikt, plāni mainās. Nesen Duvāls atrada nepieciešamos līdzekļus un vietu ''Stobart'' komandā gaidāmajā Vācijas rallijā.

''Esmu pagodināts, ka Malkolms Vilsons un ''M-Sport" man ir devuši iespēju startēt ''Stobart" komandā," iesāk Duvāls. ''Pirms Vācijas posma noteikti aizvadīšu testus, tāpēc ceru, ka šajā rallijā man izdosies uzrādīt labu rezultātu. Vācijas rallijs ir ļoti skaists. Līdz šim šajā rallijā esmu uzrādījis labus rezultātus, tāpēc ar nepacietību gaidu šī gada Vācijas ralliju."

Karjeras laikā Duvāls Vācijas rallijā ir braucis vairākas reizes, no kurām trīs reizes pilots ir finišējis otrajā vietā, bet pēdējā reizē viņš uzrādīja ceturto labāko rezultātu.

Tāpat tiek runāts, ka rallija pirmajā dienā par ''nulles" ekipāžu brauks šī gada Dakāras rallija uzvarētājs Karloss Sainss, kura rīcībā būs ''Volkswagen Scirocco" automašīna.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...