Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Loebs: ''Latvala ir tik pat ātrs kā Gronholms''

Loebs: ''Latvala ir tik pat ātrs kā Gronholms''
Francūzis Sebastians Loebs
Foto: AP

"Citroen" komandas braucējs Sebastians Loebs atzina, ka "Ford" komandas pilots Jari-Mati Latvala ir galvenais viņa konkurents par cīņu uz uzvaru čempionāta kopvērtējumā.

Pēc tam, kad tika paziņots, ka Markuss Gronholms pametīs ralliju, daudziem likās, ka Loebam nebūs konkurences un francūzis izcīnīs savu kārtējo čempiontitulu, taču izrādās, ka viņam nopietnu konkurenci izrāda jaunais "Ford" komandas pilots Latvala.

Lai arī pašlaik kopvērtējumā līderis ir Hirvonens, Loebs uzskata, ka viņa galvenais konkurents tomēr būs Latvala. "Latvala ir pierādījis, ka viņš ir ātrāks par Hirvonenu un tikpat ātrs, ja ne ātrāks, par Gronholmu. Meksikas rallijā, lai apdzītu Latvalu, biju spiests braukt ļoti ātri un cīņa bija tādi pati, kā agrāk man ar Gronholmu."

"Hirvonens nav tik ātrs kā Gronholms pagājušajā gadā un kā šogad Latvala. Taču neskatoties uz to, braukšu tik ātri, cik vien spēšu.''

Kopvērtējums pēc trīs posmiem:

VietaPilotsPunkti
1. M.Hirvonens 21 pts.
2. S.Loebs 20 pts.
3. J.M.Latvala 16 pts.
4. K.Atkinsons 14 pts.
5.-6. P.Solbergs 9 pts.
5.-6. Dž.Galli 9 pts.
7. F.Duvāls 5 pts.
8.-9. H.Solbergs 4 pts.
8.-9. A.Mikelsens 4 pts.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-21 19:20, pirms 16 gadiem
Kārtējais somu supertalants.. Somi ir īsta rallija nācija un kāds tur brīnums ka Latvala būs čempions... tikai ne šosezon..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja