Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Loebs: ''Latvala ir tik pat ātrs kā Gronholms''

Loebs: ''Latvala ir tik pat ātrs kā Gronholms''
Francūzis Sebastians Loebs
Foto: AP

"Citroen" komandas braucējs Sebastians Loebs atzina, ka "Ford" komandas pilots Jari-Mati Latvala ir galvenais viņa konkurents par cīņu uz uzvaru čempionāta kopvērtējumā.

Pēc tam, kad tika paziņots, ka Markuss Gronholms pametīs ralliju, daudziem likās, ka Loebam nebūs konkurences un francūzis izcīnīs savu kārtējo čempiontitulu, taču izrādās, ka viņam nopietnu konkurenci izrāda jaunais "Ford" komandas pilots Latvala.

Lai arī pašlaik kopvērtējumā līderis ir Hirvonens, Loebs uzskata, ka viņa galvenais konkurents tomēr būs Latvala. "Latvala ir pierādījis, ka viņš ir ātrāks par Hirvonenu un tikpat ātrs, ja ne ātrāks, par Gronholmu. Meksikas rallijā, lai apdzītu Latvalu, biju spiests braukt ļoti ātri un cīņa bija tādi pati, kā agrāk man ar Gronholmu."

"Hirvonens nav tik ātrs kā Gronholms pagājušajā gadā un kā šogad Latvala. Taču neskatoties uz to, braukšu tik ātri, cik vien spēšu.''

Kopvērtējums pēc trīs posmiem:

VietaPilotsPunkti
1. M.Hirvonens 21 pts.
2. S.Loebs 20 pts.
3. J.M.Latvala 16 pts.
4. K.Atkinsons 14 pts.
5.-6. P.Solbergs 9 pts.
5.-6. Dž.Galli 9 pts.
7. F.Duvāls 5 pts.
8.-9. H.Solbergs 4 pts.
8.-9. A.Mikelsens 4 pts.

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-21 19:20, pirms 16 gadiem
Kārtējais somu supertalants.. Somi ir īsta rallija nācija un kāds tur brīnums ka Latvala būs čempions... tikai ne šosezon..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kalvis Blūms. Foto: Raimonds Volonts
1

Mūsas rallija šovā uzvar Kalvis Blūms

Papildus Eiropas autokrosa čempionāta posmam Mūsas trasē, nedēļas nogalē pēc 15 gadu pārtraukuma skatītājiem par prieku atkal tika rīkots rallija šovs. Uzvaru izcīnīja Kalvis Blūms.
Ervins Grencis. Foto: Raimonds Volonts
1

Ervins Grencis uzvar Eiropas autokrosa čempionāta posmā Mūsā

Ar Latvijas sportista Ervina Grenča uzvaru "SuperBuggy" klasē "Mūsa Raceland" trasē noslēdzies Eiropas autokrosa čempionāta otrais posms. Grencis pievienojies īpašajam klubam - kļuvis par septīto latvieti, kurš uzvarējis EČ Latvijas posmā.
Ots Tanaks. Foto: Hyundai Motorsport
3

Tanaks pēdējā ātrumposmā nodrošina uzvaru Sardīnijas WRC rallijā

Pasaules rallija čempionāta sestā posma noslēdzošajā dienā Sardīnijā igauņu pilots Ots Tanaks noķēra ilgi vadībā bijušo Sebastjēnu Ožjē, pēdējā ātrumposmā spējot izvirzīties vadībā un uzvarot ar nieka 0.2 sekunžu pārsvaru.