Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Novikovs avarē, pierakstot trasi

Novikovs avarē, pierakstot trasi
Jevgeņijs Novikovs
Foto: www.rallybuzz.com

"Citroen Junior" rallija komandas pilots Jevgeņijs Novikovs šodien, pierakstot Sardīnijas rallija trasi, piedzīvoja avāriju, taču ekipāža spēja turpināt trases pierakstīšanu.

Šis jau nav pirmais atgadījums, kad trases pierakstīšanas laikā notiek kāda avārija. Nesen, dodoties uz ātrumposmu, avāriju, kas pārtapa par izstāšanos, piedzīvoja "Stobart" komandas pilots Henings Solbergs.

Šoreiz šāda neveiksme atgadījās ar "Citroen Junior" rallija komandas pilotu Novikovu. Sadursme notika brīdī, kad ekipāža veica trases pierakstīšanu gaidāmajam rallijam. Tiek ziņots, ka mašīna, kura ieskrēja Novikova automašīnā, iebrauca pretējā joslā.

Par laimi ātrums avārijas brīdī bija ļoti mazs un neviens no cilvēkiem nopietnus ievainojumus neguva. Vainīgās mašīnas vadītājam konstatēja rokas sasitumu un pēc izmeklēšanas slimnīcā viņš tika palaists mājās, bet Novikova ekipāža tikmēr turpināja veikt trases pierakstīšanu.

Rallija kopvērtējumā pēc aizvadītiem pieciem posmiem Novikovs vēl nav izcīnījis ne vienu punktu.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-05-20 08:32, pirms 15 gadiem
Nieks izlasot virsrakstu likās, ka būs kaut ksa nopietnāks!