Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs pārsteigts par lielo stūrmaņu interesi

P.Solbergs pārsteigts par lielo stūrmaņu interesi
Peters Solbergs
Foto: www.ewrc.cz

Norvēģis Peters Solbergs, kurš jau kādu laiku ir bez stūrmaņa, paziņojis, ka ir pārsteigts par visai lielo interesi no citu stūrmaņu puses.

Nesen Solberga ilggadējais stūrmanis Fils Milss paziņoja, ka nekavējoties aiziet no rallija. Iemesls tam esot bizness un ģimenes dzīve. "Šis ir viens no maniem smagākajiem lēmumiem, kuru jebkad kādreiz esmu pieņēmis, taču šobrīd jūtu, ka laiks koncentrēties citām lietām," savu aiziešanu komentēja Milss. "Kopā ar Peteru esmu izbaudījis katru nobraukto kilometru, tāpēc esmu pārliecināts, ka Peters nākotnē uzvarēs vēl vairākus rallijus.''

Šobrīd Solbergs aktīvi meklē sev citu stūrmani. "Drīz paziņošu par savu izvēli," iesāk norvēģis. "Tas tiešām nav viegli izvēlēties piemērotāko kandidatūru. Jā, man bija kontakts ar Nasera Al-Atijaha stūrmani, taču viņam ir noslēgts līgums. Ir ļoti grūti, jo dažiem labiem stūrmaņiem ir jau noslēgti līgumi. Varu atklāt, ka ar mani ir kontaktējušies ap 20 stūrmaņiem, un visi ar labu C.V. Esmu par to tiešām pārsteigts, jo visi viņi vēlas braukt kopā ar mani. Taču savu izvēli paziņošu pavisam drīz."

Atgādināsim, ka Solbergs kopā ar Milsu rallijā nobrauca 11 gadus un šajā laikā abi kopā aizvadīja152 rallijus. Nākamais WRC rallijs no 8. – 11. jūlijam norisināsies Bulgārijā.

Izmantotie resursi:
maxrally.com

  +7 [+] [-]

, 2010-06-19 09:47, pirms 14 gadiem
Samērā bikli izteicies, jo galīgi neliekas tas kā liels brīnums, ka kādreizējais pasaules čempions saņem 20 ļoti pieklājīgus CV.
Īrijā uz trauku mazgātāja vietu atnāk ap 400 CV ...

  +7 [+] [-]

, 2010-06-19 10:23, pirms 14 gadiem
Rallijs un trauku mazgāšana, ko tur salīdzināt!

     [+] [-]

, 2010-06-20 22:47, pirms 14 gadiem
es būšu tad jau 21. ?