Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Raikonens nedēļas nogalē debitēs NASCAR; prioritāte – WRC rallijs

Raikonens nedēļas nogalē debitēs NASCAR; prioritāte – WRC rallijs
Kimi Raikonens
Foto: AFP/Scanpix

Somu sportists Kimi Raikonens, kurš gatavojas debijai NASCAR seriālā, atzinis, ka viņa prioritāte joprojām starts pasaules rallija čempionātā.

Aprīļa sākumā Raikonens paziņoja, ka viņš šogad paralēli WRC rallija posmiem piedalīsies arī NASCAR sacensībās (''Truck Series"). Lai arī soms sākotnēji bija plānojis braukt savā komandā, beigās viņš pievienojās spēcīgajai "Kyle Busch Motorsports" komandai. Debija Raikonenam paredzēta jau šajā nedēļas nogalē.

Lai arī nesen parādījās runas, ka Raikonens varētu pilnībā pāriet uz NASCAR, somu sportists vēlreiz apliecināja, ka viņa prioritāte ir WRC rallijs. ''Nepiedalītos ne vienās citās sacīkstēs, ja tās pārklātos ar WRC ralliju,'' iesāk 31 gadus vecais Kimi Raikonens. ''Šīs NASCAR sacīkstes tika izvēlētas tāpēc, ka tās nepārklājas ar WRC posmiem. Nav nekāda atšķirība tam, kur es esmu, kad nebraucu rallijā. Mana braukšana WRC tagad ir labāka, un mēs arī braucam ātrāk. Mans vienīgais mērķis - uzlabot sniegumu WRC rallijā.''

Jāatzīmē, ka pirms neilga laika Raikonens aizvadīja NASCAR testus, pēc kuriem "Kyle Busch Motorsports" komandas vadītājs Kails Bušs atzina, ka Raikonens esot uzrādījis līdzīgus apļa laikus. ''Nesen aizvadīju testus ar to pašu mašīnu un tām pašām riepām. Jāsaka, ka mēs uzrādījām identiskus apļa laikus,'' saka Kails Bušs.

Šobrīd Kimi Raikonens WRC čempionāta kopvērtējumā ar 18 punktiem ieņem astoto vietu.

Izmantotie resursi:
www.motorsport.nextgen-auto.com

  +1 [+] [-]

, 2011-05-19 15:46, pirms 13 gadiem
Nu redzēs kā čalim ies! Lai veicas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja