Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Kā brauc 15 gadus vecais "Rally Alūksne 2016" uzvarētājs Rovanpera?

Pēc tam, kad soms Kalle Rovanpera guva uzvaru "Rally Alūksne 2016", kas bija viņa pirmās sacensības pie pilnpiedziņas auto stūres, daudzi pamanījuši, cik patiesībā liels talants jau 15 gadu vecumā ir šis sportists. Lai rastu priekšstatu par to, kā šajā vecumā iespējams vadīt jaudīgo "Škoda Fabia S2000" rallija mašīnu, piedāvājam aplūkot šo "incar" video ierakstu no astotā ātrumposma, kas norisinājās tumsā. Atgādinām, ka Rovanpera uzvarēja visos Alūksnes rallija ātrumposmos un tuvāko sekotāju finišā apsteidza par vairāk nekā 1 minūti. Video avots: Kalle Rovanperä - Rally Aluksne 2016 | SS8 |...

, 2016-01-19 22:25, pirms 8 gadiem
Tā noteikti bija Gāze grīdā
Foto: Dace Janova, 4rati.lv
1

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.