Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Montekarlo IRC rallijs Eurosport kanāla tiešraidē 14 stundas

Montekarlo IRC rallijs Eurosport kanāla tiešraidē 14 stundas
Juha Haninens pagājušā gada Montekarlo rallijā
Foto: www.ircseries.com

Kļuvis zināms, ka janvārī paredzēto Intercontinental Rally Challenge (IRC) Montekarlo posmu arī šogad redzēsim televīzijas kanālā Eurosport.

Šī gada Montekarlo IRC rallijā par uzvarētāju kļuva perspektīvais franču sportists Sebastiens Ogērs, kurš par vienu minūti un 43 sekundēm apsteidza Frediju Loiksu. Šajā rallijā vairākus posmus (kopā četras stundas – aut.) varēja redzēt tiešraidē Eurosport kanālā. Pēc rallija Eurosport kanāla pasākumu vadītājs Džeraldīns Filiols atzina, ka nākotnē šis kanāls plāno pārraidīt vēl vairākus IRC rallija posmus, kā arī palielināt pārraides laiku.

Šogad Eurosport paziņojis, ka Montekarlo IRC rallijam trīs dienu garumā varēs sekot līdzi 14 stundas. Tiešraidē varēs redzēt visus trešdienas posmus (iekļaujot garāko dopu 45 km – aut.), sešus ceturtdienas posmus kā arī piektdienas posmus. ''Esam lepni, ka IRC rallija sezona sākas tieši Montekarlo. Esmu pārliecināts, ka mūsu ambiciozie plāni ir cienīgi šim fantastiskajam pasākumam. Tagad skatītāji mājās pie televizoru ekrāniem trīs dienu garumā atraisīti varēs sekot līdzi Montekarlo rallijam,'' saka Filiols.

Montekarlo rallija televīzijas plāns

LaiksPosmu skaits
Trešdiena 20.janvāris4 posmi (Tiešraide)
Ceturtdiena 21.janvāris6 posmi (Tiešraide)
Piektdiena 22.janvāris4 posmi (Tiešraide)

Izmantotie resursi:
autosport.com